Vrste usluga

Kada osvestimo svoje nesvesne procese, otkrićemo da naši najteži trenuci kriju ključeve rešenja.

Sve što znamo dolazi iz naših primarnih porodica, kulture i vaspitanja. Zajedno ćemo razumeti i otkriti kako se povezati sa partnerom.

Identifikujući emocije, misli i želje možemo lako raditi na njima. Vaš um će se možda buniti protiv promene, ali jednom kad osvestite ne čekajte. Perom do duše.

Online radionice su forma učenja, istraživanja i kreativnog rasta koja pomaže ljudima da unaprede svoj život. 

Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija.

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje tvog života.
 

Meditacija – lek po mom izboru. Ovo je životna promena i sve što možeš da zamisliš pretvoriće se u ono što nisi mogao zamisliti. Rezultati dolaze samo ako po njih sam pođeš.

Povezivanje sa sopstvom kroz prirodu, meditaciju, disanje i balans srca, duše, intelekta i svesnosti. Restart duše počinje kada mi odlučimo da smo spremni.

 je radionica koju od sada možeš nositi svuda sa sobom. Krije u sebi životna znanja i veštine, a pre svega tragove koji će te navesti da iskreiraš mapu života nitima sopstvene duše.

Želiš li da svakog dana otkiješ znak na putu svog traganja i ličnog rasta? Kuća duše je osmišljena da se u njoj ogledamo, osluškujemo, učimo, upoznajemo nove ljude ali pre svega sebe. 

RADIONICE

U pripremi su jednodnevne i dvodnevne radionice koje će se održavati uživo u Nemačkoj i Srbiji. Jedini cilj radionica je upoznavanje sebe kroz određene metode iz energetske psihologije i terapijskog pisanja. Radionice su interaktivne i svakom pojedincu se posvećujem na drugačiji način ne bi li naše zajedničko putovanje rezultiralo iskrama koje će nas voditi dalje. 

Moj cilj je da pomognem svim polaznicima koji na različite načine rade na sebi. Da li su radionice za Vas? Ukoliko se zanimate za: psihoterapiju, čitanje, radionice, youtube, umetnost, pisanje, imate sklonost ka analiziranju, stalno tragate za smislom i odgovorima na važna životna pitanja onda je vreme da probate nešto drugačije. Sigurna sam da ćete uživati.

Svaki polaznik radionice ostaće u bazi članova i dobijaće nove materijale, putokaze za dalji rast i razvoj kao i obaveštenja o najnovijim aktivnostima.

Informacije o radionicama biće dostupne putem mejla. Prijavite se na newsletter ispod kako biste na vreme saznali raspored radionica.

 

Prijavite se na E-mail listu

Newsletter sa Dušom

Prijavom na newsletter ostajete uvek u kontaktu sa novim tekstovima i dešavanjima. Vaši podaci su sigurni i neće biti korišćeni u druge svrhe. 

(Visited 64 times, 1 visits today)