I can help you with

Most frequent questions and answers
1:1 Coaching

 

Potreban ti je neko da razgovaraš? Ne znaš odakle da počneš sa svojim idejama? Umesto stresa ti ovladaj svojim životom i ostvari sve svoje snove tako što ćeš postati osoba puna samopouzdanja.

 

 

ANIMA HOME

Feel spiritually connected every day

Želiš da se osećaš inspirisano, kreativno i fokusirano

Postani član Anime i kreiraj svet prema sebi

ANIMA AKADEMIE

Boost Your Success

Uskoro kreće sa radom akademija u kojoj ćeš uživati! 

Ostani u toku, prijavi se na newsletter za više informacija

A journey of a thousand miles, begins with a single step

Awakening
You Really Decide to Improve Yourself
Svako od nas doživi trenutak u kom shvati da je dosta - stalno ponavljanih obrazaca, neuspelih dijeta, seminara koje ne primenjujemo, ljudi koji nam troše energiju, analiziranja i emocija koje nas vode u depresiju. Sagorevamo, čekamo, bojimo se, sanjamo u tišini i onda se probudimo i shvatimo da je vreme za prvi korak.
Awakening
Schedule a Metting
Book an Appointment
Od skoro sam otvorila privatnu praksu u Atelier Maja. Šta to znači? To znači da možeš zakazati svoju sesiju. Ne mora da znači da imaš problem, možda ti samo treba neko sa kim ćeš porazgovarati, otkriti svoj fokus, videti određene sitaucije iz novog ugla i postaviti ciljeve na pravi put. Sesije se rade uživo u Atelier Maja u Wiesbadenu ili online ukoliko ne živiš u blizini.
Schedule a Metting
Show Commitment
Follow My Instructions
Nakon što utvrdimo šta ti želiš i šta ti je potrebno, krećemo sa radom. Kako izgleda sesija? Uglavnom razgovaramo. Ja slušam, ti pričaš, navodim te pitanjima da otkriješ neke nove uglove posmatranja i pomažem ti da sam dođeš do odgovora tehnikama i metodama kojima se bavi psihologija.
Show Commitment
Transformation Completed
Voilà! Meet with new you!
Nakon naših razgovora ti ćeš uveliko biti na svom putu transformacije, promeniti svoje stavove i uverenja, započeti svoj biznis, biti spreman za ljubav i novog partnera ili nešto posve drugo. Upoznaćeš nove strane sebe, rešiti se stresne svakodnevnice i naučiti kako da ih regulišeš sam i reaguješ na pravi način u datoj situaciji. Sampouzdana, kreativna i zdrava osoba gledaće te u refleksiji tvog života.
Transformation Completed

author

nekoliko romana, zbirki priča, knjiga vodiča za samopomoć i kreativnih radionica pisanja

Certificated

Deep PEAT Processor Access Bars Practitioner Therapeutic writing

Counselling therapist

Behavioral health therapy and mental health counseling for individual, couples, and families.

Support

Treatment specializations include: Depression, Anxiety, Post Traumatic Stress Disorder (PTSD), Personality Disorders, Family Dynamics and Roles Relationship Problems, Grief and Loss, Substance Abuse (for the individual or others involved) Work, Life, and Career Issues, Early Childhood and/or Adult Abuse or Traumatic Experiences, Stress Management, Anger Management, Co-dependency, Self Esteem

(Visited 42 times, 1 visits today)

Subscribe to our newsletter!

Nedeljom u 7:05am stizaće ti kolumna i pregled dešavanja, najave eventa i lepa iznenađenja