Želiš da napraviš zaokret, otkriješ svoju svrhu, kreiraš posao prema meri svoje duše ili unaprediš svoj život? Budi sebi svetionik na putu promene!

Awakening
You Really Decide to Improve Yourself
Identifikujući emocije, misli, probleme, zastoje i želje možemo lako raditi na njima. Tvoj um će se možda buniti protiv promene, ali jednom kad osvestiš ne čekaj. Napravi termin za svoju ličnu konsultaciju. Tvoje putovanje tek treba da počne.
Awakening
ZAKAŽI KONSULTACIJU
Book an Appointment
Ne mora da znači da imaš problem, možda ti samo treba neko sa kim ćeš porazgovarati, otkriti svoj fokus, videti određene situacije iz novog ugla i postaviti ciljeve na pravi put. Koje opcije postoje? Ti biraš da li je to mesečni program ili sat vremena. Ukoliko više voliš da radiš individualno uz online kurseve, onda za tebe imam još jednu ponudu. Kursevi iz ličnog i biznis razvoja nude ti da kroz videa i materijale u pisanoj formi sam savladaš sve svoje prepreke i ovladaš svojim ciljevima ostvarujući ih.
ZAKAŽI KONSULTACIJU
Show Commitment / SVE ZAVISI OD TEBE
Follow My Instructions
Slušaj svoju dušu. Ona zna put. Postoje sjajne metode koje se koriste u psihologiji, kroz primenu terapijskog pisanja i kreativnih vežbi, a služe da otključavajući deo po deo svog sopstva otkriješ koliko mogućnosti ti je dostupno, u čemu možeš napraviti napredak, kako se osloboditi, postati nesputana duša koja sledi svoju svrhu, raduje se i živi. Otkrićeš zašto naš um ponekad nije naš najbolji prijatelj. Kako otpustiti emocionalni prtljag koji vučemo bez potrebe. Spoznaćeš da su strahovi samo deo procesa na putu ličng rasta. Dobićeš sjajan alat kako da slediš kompas svoje duše i otkriješ na čega ti ukazuju negativni osećaji i iskustva. Sebe ćeš u toku našeg rada postaviti na prvo i jedino mesto koje zaslužuješ, a kada otkriješ čistu ljubav sebstva znaćeš da je sve moguće. Sve zavisi od tebe.
Show Commitment / SVE ZAVISI OD TEBE
Transformation Completed
Voilà! Meet with new you!
Sve što budemo podelile, ostaje ti kao putokaz, mapa koju možeš dorađivati, slediti, menjati prema sebi i brzini svog rasta. Ja ću uvek biti tu ukoliko zastaneš i posumnjaš ili ti se učini da kompas ne radi ispravno. Najvažnije na kraju naših sesija, ti ćeš uvek znati JEDINA NAJVAŽNIJA VEZA KOJU TREBAŠ OSTVARITI, JE VEZA SA SAMOM SOBOM.
Transformation Completed

author

romani, zbirke priča, programi, radionice i seminari

Certificated

Deep PEAT Processor Access Bars Practitioner Therapeutic writing

Counselling therapist

Behavioral health therapy and mental health counseling for individual, couples, and families.

Support for YOU

ANIMA RESTART VIKEND SEMINAR

 offers the most spiritual activity you can experience in urban and natural surroundings.

 
VOLIŠ DA RADIŠ SAMOSTALNO?

BLOG ZA KREATIVCE

Gde god se okrenem srećem ljude koji imaju zastoj sa...

TVOJ IDEALAN ŽIVOT, TVOJA NESPUTANA DUŠA

Draga moja, ako si došla do ovih redova znači da...

MOJA PRIČA

Ovaj workshop namenjen je onima koji su spremni da zavire...

LIČNA TRANSFORMACIJA TEHNIKAMA PISANJA

Zaroni duboko u samog sebe!  Workshop Lična transformacija tehnikama pisanja...

ANIMA HEALING

radionica koja otključava nesputano znanje

Anima je bubnjar, glasnik, šaman, Anđeo šaptač, korak, šum podsuknje iz daljine, kovitlac prašine iz blizine, odmah tu, iza ćoška. Anima te čeka… Učitelji dolaze kada je učenik spreman.

Anima healing dnevnik nesputanog znanja je radionica koju od sada možeš nositi svuda sa sobom. Krije u sebi životna znanja i veštine, a pre svega tragove koji će te navesti da iskreiraš mapu života nitima sopstvene duše.

(Visited 299 times, 1 visits today)