my-practice.png

Radim isključivo individualne procese sa klijentima koji brinu o svom mentalnom zdravlju. To je intenzivni proces preokretanja nesvesnog u svesno. 

NAPOMENA: “Mentalno zdravlje” se ne odnosi na odsustvo mentalnih bolesti. Radi se o emocionalnom i psihološkom napredovanju i postizanju osećaja blagostanja.

Odluka da radite na sebi je prilika za putovanje u središte duše kako biste spoznali sebe na većoj dubini. Kroz dublje poznavanje naših ukorenjenih sistema verovanja i načina na koji smo životom uslovljeni, počinjemo otkrivati nov način života sa nesputanim samopouzdanjem i osnaženim prisustvom. Kada osvestite nesvesne procese, otkrićete da vaši najteži trenuci kriju ključeve rešenja.

Mentalna kondicija se gradi radom na sebi. Mentalna kondicija je formalna praksa pažnje i vaš portal za spoznavanje unutrašnjeg života misli, osećaja i telesnih senzacija. Kroz rad počinjete se usklađivati sa urođenom sposobnošću za alhemijski mir, moć i prisutnost. 

Moderna nauka psihologije podržava ono što su drevni jogini godinama znali – da meditacija, joga i promena misli oslobađaju unutrašnje resurse koji su nam dostupni u dubinama našeg bića. Nauka o umu, telu i srcu je snažna usklađenost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke. 

Sve što znate dolazi iz vaših primarnih porodica, kulture i vaspitanja. 

Moj princip se zasniva na promeni emocija i ponašanja kroz neprekidni proces dubokog ličnog izlečenja i rasta.

Primenjujem holističke, psihološke dokaze i tehnike okrenute akciji koja nas neminovno vodi ka promeni:

  • PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE – Postoje pitanja na koja ne nalazite odgovore? Ne znate kako da se pokrenete i ostvarite svoje ciljeve? Šta ako je sve lakše nego što izgleda? Šta je to što možete učiniti / biti / osećati ukoliko danas odaberete sebe? Teme savetovanja su širokog sprektra: ciljevi, emocije, problemi, odnosi, finansije, fokus itd. / Online seansa 60 min.
  • COACHING – Probudite se evolucijom duše pomoću tehnika psiho-emocionalno-energetskog oslobađanja katalizirajući rast u svim oblastima vašeg života. Vežbajte upravljajući energijom u svim životnim situacijama koristeći veštine posebno osmišljene za lični rast i duboko isceljenje, osnažujući sebe da svakog trenutka usmeravate svoju životnu snagu ka većoj svesti. Posvećenost nedeljnim seansama u trajanju od najmanje 2 meseca (ukupno 8 seansi) je potrebno za nove klijente kako bi se uspostavila emocionalna, psihološka, energetska i duhovna osnova. /Online seansa 60 min.
  • DEEP PEAT – integriše duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću, ostvarujući dvostruku korist: poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života i ubrzanje spiritualne evolucije. Deep PEAT eliminiše naše probleme. Problemi se sastoje od potisnutih misli i emocija koje zovemo “naboji”. Deep PEAT integriše Primordijalne Polaritete. To je par polariteta u nama koji ima više naboja od ostalih polariteta. Oni određuju našu percepciju, ličnost i ponašanje više nego bilo koji drugi pojedinačni element u našem nesvesnom. /Online seansa 30-60 min.  
  • ACCESS BARS- Laganim dodirom aktiviramo 32 tačke na glavi koje predstavljaju neko od važnih područja našeg života (ljubav, novac, seks, odnosi, komunikacija, telo, kontrola, struktura, kreativnost, tuga). Ove tačke čuvaju elektromagnetne komponente svih misli, ideja, stavova, emocija, razmišljanja, odluka i verovanja koja ste ikada imali o bilo čemu. Access Bars vam pruža mogućnost da sve otpustite i pronađete svoj unutrašnji mir, jednostavnost i lakoću. / Seanse se rade samo uživo

Rezultati su vidni brzo, a traju.

Radim sa ograničenim brojem klijenata mesečno. Ukoliko želite da radite sa mnom, molim vas da se prijavite uz pomoć aplikacije ispod.

Verujem u energetsku medicinu i neuro-asocijativno učenje i znam da ono koristi kako bi nam pomoglo da pokrenemo svoj najveći potencijal.

Sve što tražimo već je unutar nas.

Maja Wu

Prijavite se u nastavku i ja ću vam se javiti uskoro.

(Visited 111,355 times, 1 visits today)