ANIMA HOME

Da li si spremna na nove izazove i korake koji će te gurati da ideš još dalje? 

Moj život se u potpunosti promenio onog trenutka kada sam odlučila da uvedem svakodnevni rad na sebi. Šta mislim pod tim? Meditaciju, knjige koje mi pomažu da budem bolja, fokusiranija i spremnija da kreiram mnogo više nego što sam mogla i zamisliti.

Anima ti daje mogućnost da svakodnevno nešto uradiš za sebe. 

Osetićeš osnažujući i umirujući efekat kada uvedeš rutinu i rituale u svoj život. Meditiraj, piši i oslobodi se stresa. Postavi jasno svoje ciljeve i sledi ih, korak po korak. Napravi plan kakav nikad do sada nisi i otkrij koliko je lako biti sve što poželiš. Postoje razni izazovi u životu, a ponekad smetnemo s uma koliko zapostavljamo svoju najlepšu stranu. Otkrij kako biti fokusiran i sticati zdrave navike. 

DOZVOLI MI DA TI PREDSTAVIM ANIMU

ANIMA JE DUŠA I PORODICA

ANIMA JE NASTAO DA TI PRUŽI KUTAK U KOM ĆEŠ SE ODMORITI, RESTARTOVATI SVOJU ENERGIJU, PRONAĆI IDEJE, ČITATI SJAJNE KNJIGE I UPOZNATI NOVE LJUDE

SVAKE NEDELJE OD MENE ĆEŠ DOBIJATI EMAIL SA INSPIRATIVNIM SADRŽAJEM U VIDU KOLUMNI, VIDEA ITD.

MEDITACIJA JE KLJUČ USPEHA, ZDRAVOG ŽIVOTA I MIRNE DUŠE, ZAJEDNO MEDITIRAMO I OTKRIVAMO TAJNE DUBINE DUŠE

KOLUMNE NAMENJENE SAMO ČLANOVIMA 

ŠTA ONE KAŽU?

Nikolina Perić

"Sve mi je bilo bitno! Zaista si me očarala. Neke tehnike već koristim i pomogle su mi, a kako sam svjesna sebe oduvijek i nekih svojih sposobnosti znala sam da ću te privući u svoj život. Prvi dan napisan, ne smijem ni pročitati i neću. Samo da ti kažem da si mi stvarno pomogla u pravom trenutku. I za mene ovo nije samo tehnika nego puno više. God Bless you."

Vanja Radosavljević

"Sa nestrpljenjem sam čekala mamu da završi čitanje knjige pa da se ja bacim na nju. Prethodna dva dana sam zaustavila život i prosto uživala čitajući je. Čitala sam sebe, svoj život, plakala, smejala se, mnogo različitih emocija doživela. Moj duboki naklon za ovo predivno delo "Maslačak nošen vetrom". I ja sam pre par meseci počela da pišem, toliko emocija izlazi iz mene. Jedva čekam online radionice, da sebe istražujem, šta još mogu i koliko."

Marijana Popov

"Svaka mi je tvoja reč divna, svaka objava kao da je meni napisana, baš svaka! Hvala ti!"

POSTANI ČLAN

(Visited 632 times, 1 visits today)