TVOJ IDEALAN ŽIVOT, TVOJA NESPUTANA DUŠA

126 students

Draga moja,

ako si došla do ovih redova znači da je neki od znakova na tvom putu zasvetleo jače. To me neizmerno raduje, jer svaka žena zaslužuje obilje sopstva u najlepšim bojama, svetlu, ukusima, mirisima, slobodi.

Koliko je duša slobodna, toliko je žena slobodna.

Moj put je počeo kada sam spoznala stranu sebe koju sam predugo izbegavala. Počeo je kroz susrete sa određenim ljudima, spoznajama ženstvenosti, strasti, ljubavi na jedan posve nov način, a zatim kroz učenje koje mi je dolazilo jer sam ga zovom dubine same sebe tražila i bila gladna.

Učitelji dolaze kada je učenik spreman.

Svaka od nas zaslužuje da otkrije svoj put, a često žene sistemom, obrazovanjem, vaspitanjem, normama društva budu sputavane da zovom svoje duše ne pođu. Biti orobljena, biti zarobljenik same sebe i posmatrati sva ta čudesa koja nas okružuju, ne utažiti svoje gladi, ne plesati bosa po kiši, ne voleti slobodno i glasno, strasno, ne stvarati…vodi samo ka jednom, ka bolesti. Da sam se i sama razbolela čućeš u mojoj priči, a ozdravljenje je došlo tek kada sam naučila slušati i slediti sebe.

Puteva je mnogo, a svaki od njih nekuda vodi. Put kojim sam ja pre mnogo godina krenula, doveo me je do divnih spoznaja, kreativnosti koja je potekla onog momenta kada sam dušu napojila na izvoru života i dozvolila sebi da kažem ne, da prihvatam ljubav kao darove, da se radujem.

Moj put je otključao divne reči koje pretačem u romane, a neki od njih su mi bili svetlo koje me vodilo. “Maslačak nošen vetrom”, zatim “A šta kad zveri šapuću” i moj poslednji roman koji je ujedno i nastavak maslačka “Put u središte duše”.

To nije sve!

Od trena kada sam probuđena iskoračila iz senke i osvetlila dušom puteve koje biram, počele su da mi se dešavaju sjajne stvari, da u moj život dolaze sjajni ljudi. Preselila sam se u novu zemlju, otvorila atelje u kom se okupljaju umetnici iz celog sveta, pišem na obalama pustih ostrva i meditiram gladna dubina sopstva. Radionice i seminare koje organizujem posvetila sam ženama (i muškarcima) koje su željne da čuju moju priču, da otkriju svoju, da uhvate pelcer koji će posaditi u svom životu.

Tako je nastao i ovaj kurs.

OTKRIĆU TI MOJU PRIČU IZ KOJE MOŽEŠ NAUČITI MNOGO

ISPRIČAĆU TI TAJNE KOJE SU ME DOVELE DO TOGA DA NAPIŠEM DVA SJAJNA ROMANA I ŽIVIM OSLOBOĐENA OKOVA (otkriću ti i neke tajne o glavnom junaku romana)

NAUČIĆEŠ KAKO DA PREVAZIĐEŠ STRAHOVE, UKLONIŠ EMOCIONALNE BLOKADE I BOLJE RAZUMEŠ SEBE

DELIM SA TOBOM 9 sati AUDIO MATERIJALA IZ PSIHOLOGIJE, DUHOVNIH SPOZNAJA I SA SJAJNIM VEŽBAMA ZA TEBE. MATERIJAL MOŽEŠ PREUZETI I SLUŠATI GDE GOD DA SE NALAZIŠ

SVAKO POGLAVLJE IMA I PISANU VEŽBU ZA KOJU ĆEŠ MORATI ODVOJITI VREME I TRUD

MEDITACIJA KAO RESTART SJAJAN JE ALAT UKOLIKO TRAŽIŠ MAGIČNU PILULU ZA PONETI

7 KNJIGA KOJE ĆE TI KORISTITI NA PUTU DUHOVNOG RASTA MOŽEŠ PREUZETI I ČITATI VIDEA 

I SVAKOG MESECA UPDATE KURSA U KOM ĆEŠ IMATI DOSTUPNE NOVE INFORMACIJE, LEKCIJE I MNOGO DRUGIH IZNENAĐENJA

NEMOJ SE IZNENADITI, ovde će te dočekati sirova i surova istina, bez maski, bez pokušaja da lični rast izgleda našminkano. Dočekaću te ja, sa svim svojim pričama i iskustvima.

 

Pitaću te sada, ŽIVIŠ LI ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ?

Ako tvoj odgovor nije automatski “Nego šta!” onda je vreme da zaroniš u ovaj kurs.

Intro predavanje koje sam održala ne bih li predstavila kurs i približila odgovore na pitanja koja mi stižu putem mejla, možeš pogledati ovde.

 

(Visited 625 times, 1 visits today)

Instructor

User Avatar Maja Wu

Književnica & Psihološki savetnik
€175.00