MEDITACIJA & BUĐENJE SVESTI

43 students

Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija

Naša duša zna put

Postoji verovanje da je svako putovanje neophodno da nam se desi, ali da naša duša putuje mnogo duže od nas samih. Zato 12 ključeva života traju 12 meseci i radićemo ih po metodama svetskih psihoterapeuta, filozofa i mislilaca (Dr. Helen Schucman, Osho, Živorad M. Slavinski, Mark Manson, Sigmund F., K. Jung, Gary Douglas, Dain Heer itd.).

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje vašeg života.
Radionice ovog tipa se održavaju online, na platformi koja je uređena da polaznicima pruži privatnost i slobodu. Sadržaj radionica otključavaće se od ponedeljka do petka u određeno vreme i sadržaće video, audio i pisane materijale.
Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći i sjajan priručnik sa mapama.

2. KLJUČ ATELIER12KEYS®

MEDITACIJA & BUĐENJE SVESTI

je druga radionica od 12 postojećih

LJUBAV STE

Pomoću ATELIER12KEYS® gradite novu, snažnu osnovu da preduzmete prve ili sledeće korake za svoj srećan, ispunjen i uspešan život. To možete učiniti sami ili možete otključavati zajedno sa svima nama korak po korak najlepše delove sebe. Budite sigurni, vaš put promene reflektovaće se i na ljude oko vas. Bićete ljubav i budićete ljubav u drugima. ATELIER12KEYS® razvijaće se svake godine! Uz pomoć radionica ne samo što ćete blistati svojom pojavom, odvažiti se na nove korake već ćete i drugima biti uzor, motivacija i putokaz.

Sve počinje sa našim vrednostima. Naše vrednosti su ono što biramo da učinimo važnim ili nevažnim u našem životu. Dok se većina materijala za lični rast fokusira na postizanje uspeha ili pronalaženje sreće, naše vrednosti određuju naše definicije uspeha i sreće. Stoga, ako su vam vrednosti nestale, ništa drugo što radite neće biti važno, naći ćete se u gomili iluzija.

hedline-2-1.pngDA LI STE SPREMNIda osetite duboku ljubav prema sebi?hedline-3-1.png

Da li želite da budete u miru sa prošlošću?

Da li želite da u potpunosti probudite svoju kreativnost i otkrijete mogućnosti zdravog i ispunjenog života?

Da li želite da dostignete novi nivo energije i zanosa prema životu?

Kao autor, psihološki savetnik i osnivač Atelier12Keys®, moja vizija je da pomognem ljudima da povrate svoju kreativnost i stvore život kakav istinski žele. Sve što delim sa drugima pomoglo mi je na mom putu.

RAD NA SEBI KAO MODEL ŽIVLJENJA

U mom životu postojalo je vreme kada sam prelazila iz jednog nezdravog odnosa u drugi, bila nezadovoljna svojim poslom, imala zdravstvenih problema i nejasnu viziju o životu. Dugo sam bežala od svojih problema umesto da ih konačno rešim. Sve dok iznenada nisam shvatila da sam ja jedina osoba koja može promeniti svoj život. Kroz meditaciju, treniranje, vežbe razmišljanja, seminare i mnogo samorefleksije, odmaknula sam se od preteranog razmišljanja i analiziranja u više stanje svesti.

Danas sam vizionar, savetnik, trener, autor bestselera i otvaram vrata kulturnim dešavanjima celog sveta. Danas samouverena i pre svega srećna osoba, živim u ispunjenoj vezi sa samom sobom i gradim divne odnose sa ljudima koje srećem kroz život.

12 RADIONICA – MOJ POKLON ZA VAS 

Nekad sam i sama želela da me neko uzme za ruku i pokaže mi kako da opet stupim u kontakt sa obiljem i ljubavlju u meni. Zato sam za vas napravila Atelier12Keys®.  Program sadrži sve što je meni pomoglo na putu. Želim vam da iskusite isti put lakoće i zadovoljstva i da se oslobodite svih strahova.

Zahvaljujem vam se što radite na sebi, što volite sebe i što ste samim tim najveći doprinos sebi i svetu.

                         Vaša 

(Visited 175 times, 1 visits today)

Instructor

User Avatar Maja Wu

Književnica & Psihološki savetnik
€85.00