SLIKA O SEBI

131 students

Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija

Naša duša zna put

Postoji verovanje da je svako putovanje neophodno da nam se desi, ali da naša duša putuje mnogo duže od nas samih. Zato 12 ključeva života traju 12 meseci i radićemo ih po metodama svetskih psihoterapeuta, filozofa i mislilaca (Dr. Helen Schucman, Osho, Živorad M. Slavinski, Mark Manson, Sigmund F., K. Jung, Gary Douglas, Dain Heer itd.).

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje vašeg života.
Radionice ovog tipa se održavaju online, na platformi koja je uređena da polaznicima pruži privatnost i slobodu.
Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći i sjajan priručnik sa mapama.

1. KLJUČ ATELIER12KEYS®

KROZ DVORIŠTE MOG DETINJSTVA DO DANAS

je prva radionica od 12 postojećih

  • nedelju dana nakon prijave moći ćete da pristupite radionici
  • šta su lekcije? video predavanja, teme za razmišljanje i pisanje, testovi, vodiči
  • šta su materijali? video sadržaji, audio sadržaji, knjige, eseji, pdf materijali, vežbe

UPOZNAJTE SEBE

Svesno se povežite s vašim najskrivenijim delovima i svojom kreativnom snagom, pohrlite ka rastu izvan sebe, steknite dublje uvide, otpustite sve staro, napravite mesta za novo i otvorite svoje srce do kraja!

Naš lični razvoj je divno, životno putovanje.

Uvek nas očekuju novi izazovi, snovi, mogućnosti i čuda. ATELIER12KEYS® je dragoceno sredstvo koje možete koristiti da započnete ili nastavite ovo putovanje i sa ljubavlju prihvatate i svoje svetle i tamne strane.

U prvom ključu ATELIER12KEYS® zakoračićete dvorištem svog detinjstva i otkrivati koje ste puteve popločali svojim tragovima ne biste li danas bili oni koji jeste. Zavirićemo u najdublje odaje, uspomene, strahove, bolove i govorićemo o onome o čemu se ne govori. Vratićemo se nazad u sebe same ne bismo li otkrili put na koji nam jedino valja poći, na put ka samima sebi.

hedline-2-1.pngDA LI STE SPREMNI da osetite duboku ljubav prema sebi?hedline-3-1.png

Da li želite da budete u miru sa prošlošću?

Da li želite da u potpunosti probudite svoju kreativnost i otkrijete mogućnosti zdravog i ispunjenog života?

Da li želite da dostignete novi nivo energije i zanosa prema životu?

Kao autor, psihološki savetnik i osnivač Atelier12Keys®, moja vizija je da pomognem ljudima da povrate svoju kreativnost i stvore život kakav istinski žele. Sve što delim sa drugima pomoglo mi je na mom putu.

RAD NA SEBI KAO MODEL ŽIVLJENJA

U mom životu postojalo je vreme kada sam prelazila iz jednog nezdravog odnosa u drugi, bila nezadovoljna svojim poslom, imala zdravstvenih problema i nejasnu viziju o životu. Dugo sam bežala od svojih problema umesto da ih konačno rešim. Sve dok iznenada nisam shvatila da sam ja jedina osoba koja može promeniti svoj život. Kroz meditaciju, treniranje, vežbe razmišljanja, seminare i mnogo samorefleksije, odmaknula sam se od preteranog razmišljanja i analiziranja u više stanje svesti.

Danas sam vizionar, savetnik, trener, autor bestselera i otvaram vrata kulturnim dešavanjima celog sveta. Danas samouverena i pre svega srećna osoba, živim u ispunjenoj vezi sa samom sobom i gradim divne odnose sa ljudima koje srećem kroz život.

12 RADIONICA – MOJ POKLON ZA VAS 

Nekad sam i sama želela da me neko uzme za ruku i pokaže mi kako da opet stupim u kontakt sa obiljem i ljubavlju u meni. Zato sam za vas napravila Atelier12Keys®.  Program sadrži sve što je meni pomoglo na putu. Želim vam da iskusite isti put lakoće i zadovoljstva i da se oslobodite svih strahova.

Zahvaljujem vam se što radite na sebi, što volite sebe i što ste samim tim najveći doprinos sebi i svetu.

                         Vaša 

(Visited 677 times, 7 visits today)

Instructor

User Avatar Maja Wu

Književnica & Psihološki savetnik
€85.00