Radim isključivo individualne programe (jedan-na-jedan) sa klijentima koji brinu o svom mentalnom zdravlju. To je intenzivni proces preokretanja nesvesnog u svesno.

NAPOMENA: “Mentalno zdravlje” se ne odnosi na odsustvo mentalnih bolesti. Radi se o emocionalnom i psihološkom napredovanju i postizanju osećaja blagostanja.

Odluka da radite sa psihološkim savetnikom je prilika za putovanje u središte duše kako biste spoznali sebe na većoj dubini. Kroz dublje poznavanje naših ukorenjenih sistema verovanja i načina na koji smo životom uslovljeni, počinjemo otkrivati ​​nov način života sa nesputanim samopouzdanjem i osnaženim prisustvom. Kada osvestite nesvesne procese, otkrićete da vaši najteži trenuci kriju ključeve rešenja.

Mentalna kondicija se gradi radom na sebi. Mentalna kondicija je formalna praksa pažnje i vaš portal za spoznavanje unutrašnjeg života misli, osećaja i telesnih senzacija. Kroz rad počinjete se usklađivati sa urođenom sposobnošću za alhemijski mir, moć i prisutnost. 

Moderna nauka psihologije podržava ono što su drevni jogini godinama znali – da meditacija, joga i promena misli oslobađaju unutrašnje resurse koji su nam dostupni u dubinama našeg bića. Nauka o umu, telu i srcu je snažna usklađenost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke.

Sve što znate dolazi iz vaših primarnih porodica, kulture i vaspitanja. 

Moj princip se zasniva na promeni emocija i ponašanja.

Primenjujem psihološke dokaze i tehnike okrenute akciji koja nas neminovno vodi ka promeni. Rezultati su vidni brzo, a traju.

Radim sa ograničenim brojem klijenata mesečno isključivo putem online aplikacije. Ukoliko želite da radite sa mnom, molim vas da popunite upitnik aplikacije ispod.

Verujem u energetsku medicinu i neuro-asocijativno učenje i znam da ono koristi kako bi nam pomoglo da pokrenemo svoj najveći potencijal.

Sve što tražite već je unutar vas.

Maja Wu

powered by Typeform
(Visited 111,159 times, 1 visits today)