Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija

Jednogodišnje putovanje koje će promeniti sve!

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje tvog života.
Radionice se održavaju online, uživo i na razne načine. 
Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći i sjajan priručnik sa mapama. 

Zašto 12 keys Atelier?

Volim da osluškujem, učim, čitam, putujem. Volim da se ogledam u prizorima života i da tražim znakove na putu. Moj put edukovanja krije u sebi veliku prekretnicu i razlog zašto danas radim sa ljudima iz celog sveta i zašto verujem da smo svi jedinstveni i sposobni da kreiramo nešto divno. Tako su nastale i radionice u kojima učimo: 

maja kljuc
u januaru 2020. počinje OSLUŠKIVanje...
Kad Stvarno Odlučiš Da Otkriješ Sebe
Identifikujući emocije, misli, probleme, zastoje i želje možemo lako raditi na njima. Tvoj um će se možda buniti protiv promene, ali jednom kad osvestiš ne čekaj. Putovanje može da počne. Prijave počinju sada, jer putovanje počinje u januaru 2020. godine. Obezbedi svoje mesto u 12 keys atelier i osluškuj promenu koja ti dolazi.
u januaru 2020. počinje OSLUŠKIVanje...
12
radionica
meseci
dimenzija
odaja
ključeva
Koje Putovanje Odabrati
Radionice nisu škola u kojoj ćeš dobiti titulu i rešenje. Radionice su nastale sakupljanjem različitih učenja sa mog duhovnog putovanja, kroz rad sa različitim učiteljima, mentorima i razumevanje energije koja nas pokreće. Rade na pogon emocionalne, kreativne i biznis inteligencije i definitivno te teraju da kopaš dok ne otkriješ tajne kodove duše i na kraju ne zaroniš u apsolutnu jasnoću svoje svrhe. Radionice nastaju u zrnu ludosti da sve što naša duša zamisli, može i izrasti/nastati. Ceo program traje godinu dana i krije u sebi radionice koje zajedno čine ATELIER ŽIVOTA. Uživo ili online, na volju ti. Atelier u sebi krije 12 radionica. Svaka traje mesec dana u kojima kopamo, osluškujemo, otpuštamo, dopuštamo, opraštamo, kreiramo, govorimo, ćutimo, vrištimo, pišemo, sanjamo, bivamo (ne)moguće. Za svaku radionicu dobijaš priručnik u PDF ili print izdanje, kao i plan druženja. Radionice su interaktivne, a ne moji monolozi. Radimo na otkrivanju sveta, nas samih, želja, inspiracija, (de)motivacija, postavljanja ciljeva, akcijama, emocijama, novcu i obilju, putovanjima, biznis igrarijama i mnogim drugim poljima.
12
radionica
meseci
dimenzija
odaja
ključeva
šta ti je potrebno?
Koji Su Tajni Kodovi Tvoje Duše?
Ne postoje problemi. Postoje samo neotkrivene svrhe. Kako bi otkrio svoju, ne boj se da napraviš mapu po kojoj ćeš koračati. Postoje radionice koje možeš raditi samostalno, kada i kako želiš, kao npr. "Nesputana duša, tvoj idealan život". Postoje i radionice/konsultacije koje radimo 1:1. Ako ti se one više dopadaju, slobodno me kontaktiraj da napravimo procep u vremenu i otkrijemo kojim putem dalje. Uzmi u obzir da za individualne radionice treba na vreme zakazati sate i da ima mnogo putnika koji čekaju na iste.
šta ti je potrebno?
ova avantura
ZAVISI OD TEBE
Sledi Svoje Znakove, Držaću Ti Svetlo
Slušaj svoju dušu. Ona zna put.
Postoje sjajne metode koje se koriste u psihologiji, kroz primenu terapijskog pisanja i kreativnih vežbi, a služe da otključavajući deo po deo svog sopstva otkriješ koliko mogućnosti ti je dostupno, u čemu možeš napraviti napredak, kako se osloboditi, postati nesputana duša koja sledi svoju svrhu, raduje se i živi. Otkrićeš zašto naš um ponekad nije naš najbolji prijatelj. Kako otpustiti emocionalni prtljag koji vučemo bez potrebe. Spoznaćeš da su strahovi samo deo procesa na putu ličng rasta. Dobićeš sjajan alat kako da slediš kompas svoje duše i otkriješ na čega ti ukazuju negativni osećaji i iskustva. Sebe ćeš u toku našeg rada postaviti na prvo i jedino mesto koje zaslužuješ, a kada otkriješ čistu ljubav sebstva znaćeš da je sve moguće. Sve zavisi od tebe.
Tvoji ciljevi zavise od tebe, kao i avantura u koju se upuštaš. Ja sam samo vodič koji ukazuje na mogućnosti. Šta možeš da stvoriš, pokreneš, koga da upoznaš ili o sebi otkriješ - ne mogu ti reći.

SVE JE MOGUĆE! U tome i jeste smisao.
ova avantura
ZAVISI OD TEBE
maja kljuc
12 keys Completed
putovanje se nastavlja 🙂
Voilà! Meet with new you!
Sve što budemo podelili, ostaje ti kao putokaz, mapa koju možeš dorađivati, slediti, menjati prema sebi i brzini svog rasta. Ja ću uvek biti tu ukoliko zastaneš i posumnjaš ili ti se učini da kompas ne radi ispravno. Na kraju, ti ćeš uvek znati JEDINA I NAJVAŽNIJA VEZA KOJU TREBA OSTVARITI, JE VEZA SA SAMIM SOBOM. I onda je zaista sve moguće.
12 keys Completed
putovanje se nastavlja 🙂

Meditacija

Ovo nije program. Nije ni radionica. Ovo je igralište životne promene i sve što možeš da zamisliš pretvoriće se u ono što nisi mogao zamisliti. Rezultati dolaze samo ako po njih sam pođeš. 

1:1 Consultation

Individualne sesije su iz oblasti:

  • psihologije
  • terapijskog pisanja
  • kreativne/biznis konslutacije

ANIMA RESTART VIKEND SEMINAR

 offers the most spiritual activity you can experience in urban and natural surroundings.

ANIMA HEALING

radionica koja otključava nesputano znanje

Anima je bubnjar, glasnik, šaman, Anđeo šaptač, korak, šum podsuknje iz daljine, kovitlac prašine iz blizine, odmah tu, iza ćoška. Anima te čeka… Učitelji dolaze kada je učenik spreman.

Anima healing dnevnik nesputanog znanja je radionica koju od sada možeš nositi svuda sa sobom. Krije u sebi životna znanja i veštine, a pre svega tragove koji će te navesti da iskreiraš mapu života nitima sopstvene duše.

(Visited 589 times, 6 visits today)