ŽELIŠ DA POSTANEŠ PRAKTIČAR POZITIVNE PSIHOLOGIJE?

Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija

Naša duša zna put

Postoji verovanje da je svako putovanje koje nam se desi  neophodno, ali da naša duša putuje mnogo duže od nas samih. Zato 12 ključeva života traju  i čine ih 12 radionica. Radićemo ih po metodama svetskih psihoterapeuta, filozofa i mislilaca (Dr. Helen Schucman, Osho, Živorad M. Slavinski, Mark Manson, Sigmund F., K. Jung, Gary Douglas, Dain Heer itd.).

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje tvog života.
Radionice se održavaju online na platformi koja je uređena da polaznicima pruža privatnost i slobodu. 
Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći i sjajan priručnik sa mapama. Duša zna put. Sledi je. 

DOBRODOŠLA U ATELIER12KEYS®

UPOZNAJ SEBE

Svesno se poveži sa tvojim najskrivenijim delovima i svojom kreativnom snagom, pohrli ka rastu izvan sebe, stekni dublje uvide, otpusti staro, napravi mesta za novo i otvori svoje srce do kraja! Naš lični razvoj je divno, životno putovanje. Uvek nas očekuju novi izazovi, snovi, mogućnosti i čuda. ATELIER12KEYS® je dragoceno sredstvo koje možeš koristiti da započneš ili nastaviš ovo putovanje i sa ljubavlju prihvatiš i svoje svetle i tamne strane.

LJUBAV SI

Pomoću ATELIER12KEYS® gradiš novu, snažnu osnovu da preduzmeš prve ili naredne korake za svoj srećan, ispunjen i uspešan život. To možeš učiniti sama ili možeš otključavati zajedno sa svima nama korak po korak. Budi sigurna, tvoj put promene reflektovaće se i na ljude oko tebe. Bićeš ljubav i budićeš ljubav u drugima. ATELIER12KEYS® razvijaće se svake godine! Uz pomoć radionica ne samo što ćeš blistati svojom pojavom, odvažiti se na nove korake već ćeš i drugima biti uzor, motivacija i putokaz.

SVAKI DAN 
JE DIVNA PRILIKA
KRIJE JEDAN MALI ŽIVOT
MOŽEŠ POČETI IZNOVA
PRIPADA SAMO TEBI
PUN JE IZNENAĐENJA
RECI "VOLIM TE"
MOŽEŠ OPROSTITI
SEME DOBRA PUŠTA KORENJE
MOŽE BITI LAK
maja kljuc
EMOCIJE I MENTALNA KONDICIJA
Kad Stvarno Odlučiš Da Otkriješ Sebe
Identifikujući emocije, misli, probleme, zastoje i želje možemo lako raditi na njima. Tvoj um će se možda buniti protiv promene, ali jednom kada osvestiš da je vreme za istu, ne čekaj. Putovanje može da počne.
EMOCIJE I MENTALNA KONDICIJA
KAKO IZGLEDAJU RADIONICE?
Koji Su Tajni Kodovi Tvoje Duše?
Za 12 ključeva potrebna je volja i vreme. Da li si spremna da pokloniš sebi godinu dana ličnog rasta i napretka? Da li si spremna da odabereš slobodu i lakoću umesto kalupa, programa i strahova? Da li si spremna da otkriješ koliko je jednostavno razumeti ono što smo poneli kao primarno iz svojih domova, porodica, školstva i sa radnih mesta? Da li si voljna da istražiš nepoznato? Reći ću ti: Ne postoje problemi. Postoje samo neotkrivene svrhe. Kako bi otkrila svoju, ne boj se da napraviš mapu po kojoj ćeš koračati. Promena ne dolazi preko noći. Za promenu je potrebno kupiti kartu u jednom pravcu i putovati.
Svakog meseca dostupna ti je nova radionica na određenu temu. U prvoj radionici ogledaš se i istražuješ sebe. Možda te u njoj naizgled čeka najviše rada, ali nemoj da te prvi utisak zavara, pravo putovanje će tek da počne. U narednim ključevima/radionicama dobijaš priručnik i predavanjima koja su koncipirana u video formatu.
Slušaj svoju dušu.

Postoje sjajne metode koje se koriste u psihologiji a služe da otključavajući deo po deo svog sopstva otkriješ koliko mogućnosti ti je dostupno, u čemu možeš napraviti napredak, kako se osloboditi, postati nesputana duša koja sledi svoju svrhu, raduje se i živi. Otkrićeš zašto naš um ponekad nije naš najbolji prijatelj. Kako otpustiti emocionalni prtljag koji vučemo bez potrebe. Spoznaćeš da su strahovi samo deo procesa na putu ličnog rasta. Dobićeš sjajan alat kako da slediš kompas svoje duše i otkriješ na čega ukazuju negativni osećaji i iskustva. Sebe ćeš u toku našeg rada postaviti na prvo mesto, a kada otkriješ čistu ljubav znaćeš da je sve moguće. Sve zavisi od tebe i sve počinje u tebi.
Tvoji ciljevi zavise od tebe, kao i avantura u koju se upuštaš. Ja putujem sa tobom kroz svoje spoznaje. Šta možeš da stvoriš, pokreneš, koga da upoznaš ili o sebi otkriješ - ne mogu ti reći.

NEKE OD TEMA KOJE ĆEŠ OTKRIVATI U NAREDNIM MESECIMA:
- Lične spoznaje, put ka samom sebi
- Ideje, vizije i sposobnosti
- Kreativnost kao alat
- Inspiracija, uverenja, strahovi i kočnice
- Veza sa samim sobom, veza sa drugima i svetom
- Zdrav duh ili borba sa senkama
- Meditacija
- Pisanjem do duše / Perom do duše
- Suze su ok
- Životne veštine
- Sastanak sa samim sobom
- Novac i naš odnos prema njemu
- Biznis i sve ono što smo mislili da biznis jeste
- Ljubav kao izbor
- Šta krijemo u koferima života?
- Zdravlje na moj način
- (Is)hrana i sva njena lica
- Prioriteti i nemoguće želje
- Detox bez kog nam nema dalje (uma, tela, duše, životnog prostora)
i mnoge druge teme.
KAKO IZGLEDAJU RADIONICE?
DUŠA ZNA PUT
Sledi Svoje Znakove, Držaću Ti Svetlo
Duša zna put. Sledi je. 12 ključeva te vode do velike prekretnice.
DUŠA ZNA PUT
maja kljuc
Sertifikacija
Voilà! Meet with new you!
Nakon 12 radionica, 12 ključeva programa Atelier12Keys, svaka polaznica dobija sertifikat koji je međunarodno priznat. Atelier12Keys je registrovan u Nemačkoj i jedan je od projekata psihološkog savetovanja. Svaki polaznik stiče zvanje Praktičar pozitivne psihologije
Sertifikacija

Izgradi mentalnu kondiciju

ŠTA JE U TVOM SRCU?

Preobrazi stara uverenja i razvij novu, pozitivnu sliku o sebi uz pomoć mojih najboljih trenerskih alata, vežbi i meditacija.

Probij svoju zonu komfora i prepusti se svemu što ti više ne služi. Razvij tehniku preokreta i izgradi bazu kako bi dugoročno stvorio sebi život pun života!

 
 

FOKUS NA CILJEVE

Stvori potpuno novu svest i jasnoću o svom autentičnom životnom putu i napravi prve korake kako bi lakše postigao svoje ciljeve. Svesno primeni svoju energiju i pažnju ne bi li iskreirao svoje ciljeve, želje i vizije. Tvoja kreativnost je neograničena!

PUT U SREDIŠTE DUŠE

Otkrij istinsku unutrašnju suštinu i doživite svoju svakodnevicu u potpuno novom svetlu kroz tehnike pažnje i ljubavnu interakciju u zajednici. Razvij jutarnju i večernju rutinu kako bi pomogao da se energija podignete na potpuno novi nivo u tvom životu.
 
 

crni tragDA LI SI SPREMAN da osetiš duboku ljubav prema sebi?zlatni trag

Da li želiš da budeš u miru sa prošlošću?

Da li želiš da u potpunosti probudiš svoju kreativnost i otkriješ mogućnosti zdravog i ispunjenog života?

Da li želiš da dostigneš novi nivo energije i zanosa prema životu?

Kao autor, psihološki savetnik i osnivač Atelier12Keys®, moja vizija je da pomognem ljudima da povrate svoju kreativnost i stvore život kakav istinski žele. Sve što delim sa drugima pomoglo mi je na mom putu.

RAD NA SEBI KAO MODEL ŽIVLJENJA

U mom životu postojalo je vreme kada sam prelazila iz jednog nezdravog odnosa u drugi, bila nezadovoljna svojim poslom, imala zdravstvenih problema i nejasnu viziju o životu. Dugo sam bežala od svojih problema umesto da ih konačno rešim. Sve dok iznenada nisam shvatila da sam ja jedina osoba koja može promeniti svoj život. Kroz meditaciju, treniranje, vežbe razmišljanja, seminare i mnogo samorefleksije, odmaknula sam se od preteranog razmišljanja i analiziranja u više stanje svesti.

Danas sam vizionar, savetnik, trener, autor bestselera i otvaram vrata kulturnim dešavanjima celog sveta. Danas samouverena i pre svega srećna osoba, živim u ispunjenoj vezi sa samom sobom i gradim divne odnose sa ljudima koje srećem kroz život.

12 RADIONICA – MOJ POKLON ZA TEBE 

Nekad sam i sama želela da me neko uzme za ruku i pokaže mi kako da opet stupim u kontakt sa obiljem i ljubavlju u meni. Zato sam za tebe napravila Atelier12Keys®.  Program sadrži sve što je meni pomoglo na putu. Želim ti da iskusiš isti put lakoće i zadovoljstva i da se oslobodiš svih strahova.

Zahvaljujem ti se što radiš na sebi, što voliš sebe i što si samim tim najveći doprinos sebi i svetu.

                         Tvoja 

POKLON STIPENDIJE

Posebnost ovog putovanja je u tome što će se iz godine u godinu menjati, a svaka polazna grupa će imati i stipendirane polaznike. Šta to znači? 

Stipendija za 12 keys atelier podrazumeva da ću troje ljudi (student, nezaposleno lice i penzioner) finansirati ja. Za ispunjenje uslova potrebno je za željenu radionicu/ključ poslati tražene podatke najkasnije do 15. u mesecu: pismo zašto bih baš Vas odabrala za stipendistu mog programa, kao i dokaz da ste redovan student, da ste nezaposleno lice ili da ste u penziji

Cilj stipendiranja je da podignemo svest među ljudima i omogućimo da se edukuju oni koji to zaista žele a možda nemaju izbora ili sredstava. Uslov za razmatranje stipendije su dostavljeni svi traženi podaci. 

(Visited 1,023 times, 1 visits today)