Jednogodišnje putovanje kroz 12 dimenzija

Naša duša zna put

Postoji verovanje da je svako putovanje neophodno da nam se desi, ali da naša duša putuje mnogo duže od nas samih. Zato 12 ključeva života traju 12 meseci i radićemo ih po metodama svetskih psihoterapeuta, filozofa i mislilaca (Dr. Helen Schucman, Osho, Živorad M. Slavinski, Mark Manson, Sigmund F., K. Jung, Gary Douglas, Dain Heer itd.).

Svaka radionica u sebi krije ključeve za određene odaje vašeg života.
Radionice se održavaju online na platformi koja je uređena da polaznicima pruža privatnost i slobodu. Sadržaj radionica otključavaće se od ponedeljka do petka u određeno vreme i sadržaće video, audio i pisane materijale.  
Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći i sjajan priručnik sa mapama. 

DOBRODOŠLI U ATELIER12KEYS®

UPOZNAJTE SEBE

Svesno se povežite s vašim najskrivenijim delovima i svojom kreativnom snagom, pohrlite ka rastu izvan sebe, steknite dublje uvide, otpustite sve staro, napravite mesta za novo i otvorite svoje srce do kraja! Naš lični razvoj je divno, životno putovanje. Uvek nas očekuju novi izazovi, snovi, mogućnosti i čuda. ATELIER12KEYS® je dragoceno sredstvo koje možete koristiti da započnete ili nastavite ovo putovanje i sa ljubavlju prihvatate i svoje svetle i tamne strane.

LJUBAV STE

Pomoću ATELIER12KEYS® gradite novu, snažnu osnovu da preduzmete prve ili sledeće korake za svoj srećan, ispunjen i uspešan život. To možete učiniti sami ili možete otključavati zajedno sa svima nama korak po korak najlepše delove sebe. Budite sigurni, vaš put promene reflektovaće se i na ljude oko vas. Bićete ljubav i budićete ljubav u drugima. ATELIER12KEYS® razvijaće se svake godine! Uz pomoć radionica ne samo što ćete blistati svojom pojavom, odvažiti se na nove korake već ćete i drugima biti uzor, motivacija i putokaz.

SVAKI DAN 
JE DIVNA PRILIKA
KRIJE JEDAN MALI ŽIVOT
MOŽETE POČETI IZNOVA
PRIPADA SAMO VAMA
PUN JE IZNENAĐENJA
RECITE "VOLIM TE"
MOŽETE OPROSTITI
SEME DOBRA PUŠTA KORENJE
MOŽE BITI LAK
 nosite nesvesno ključeve duše
maja kljuc
POČINJEMO 20.01.2020.
Kad Stvarno Odlučiš Da Otkriješ Sebe
Identifikujući emocije, misli, probleme, zastoje i želje možemo lako raditi na njima. Vaš um će se možda buniti protiv promene, ali jednom kada osvestite da je vreme za istu, ne čekajte. Putovanje može da počne. Prijave su moguće već sada, a ukrcavanje na brod promene počinje 20.01.2020.
POČINJEMO 20.01.2020.
12 meseci 12 radionica
Koje Putovanje Odabrati
Radionice nisu škola u kojoj ćete dobiti titulu, ali jesu škola koja je za svakog polaznika drugačija. Radionice su nastale sakupljanjem različitih učenja sa mog duhovnog putovanja, kroz rad sa različitim učiteljima, mentorima i razumevanje energije koja nas pokreće. Rade na pogon emocionalne, kreativne i biznis inteligencije i definitivno teraju da kopamo dok ne otkrijemo tajne kodove duše i na kraju ne zaronimo u apsolutnu jasnoću svoje svrhe. Radionice nastaju u zrnu magije da sve što naša duša zamisli, može i izrasti/nastati. ATELIER12KEYS® u sebi krije 12 radionica. Svaki mesec tragamo, kopamo, osluškujemo, otpuštamo, dopuštamo, opraštamo, kreiramo, govorimo, ćutimo, vrištimo, pišemo, sanjamo, bivamo (ne)moguće. Svaka radionica je posebno iskreirana i održavaće se jednom mesečno uživo u trajanju od par sati, dok ćete ostale dane slediti putokaze i imati zadatke na kojima ćete predano raditi. Radionice su interaktivne. Radimo na otkrivanju sveta, nas samih, želja, inspiracija, (de)motivacija, postavljanja ciljeva, akcijama, emocijama, novcu i obilju, putovanjima, biznis igrarijama i mnogim drugim poljima. Učimo zajedno, rastemo svako za sebe čineći divnu celinu sveta. Nije važno gde u svetu se nalazite, važno je koliko snažno želite sebe za sebe, promenu i znanje koje oslobađa.
12 meseci 12 radionica
Šta Vam je potrebno?
Koji Su Tajni Kodovi Tvoje Duše?
Za 12 ključeva potrebna je volja i vreme. Da li ste spremni da poklonite sebi godinu dana ličnog rasta i napretka? Da li ste spremni da odaberete slobodu i lakoću umesto kalupa, programa i strahova? Da li ste spremni da otkrijete koliko je jednostavno razumeti ono što smo poneli kao primarno iz svojih domova, porodica, školstva i sa radnih mesta? Da li ste voljni da istražite nepoznato? Reći ću vam: Ne postoje problemi. Postoje samo neotkrivene svrhe. Kako bi otkrili svoju, ne bojte se da napravite mapu po kojoj ćete koračati. Promena ne dolazi preko noći. Za promenu je potrebno kupiti kartu u jednom pravcu i putovati.
Šta Vam je potrebno?
Avantura počinje u vama
Sledi Svoje Znakove, Držaću Ti Svetlo
Slušajte svoju dušu. Ona zna put.
Postoje sjajne metode koje se koriste u psihologiji, kroz primenu terapijskog pisanja i kreativnih vežbi, a služe da otključavajući deo po deo svog sopstva otkrijete koliko mogućnosti vam je dostupno, u čemu možete napraviti napredak, kako se osloboditi, postati nesputana duša koja sledi svoju svrhu, raduje se i živi. Otkrićete zašto naš um ponekad nije naš najbolji prijatelj. Kako otpustiti emocionalni prtljag koji vučemo bez potrebe. Spoznaćete da su strahovi samo deo procesa na putu ličng rasta. Dobićete sjajan alat kako da sledite kompas svoje duše i otkrijete na čega Vam ukazuju negativni osećaji i iskustva. Sebe ćete u toku našeg rada postaviti na prvo i jedino mesto koje zaslužujete, a kada otkrijete čistu ljubav sebstva znaćete da je sve moguće. Sve zavisi od Vas i sve počinje u vama.
Vaši ciljevi zavise od vas, kao i avantura u koju se upuštate. Ja putujem sa vama kroz svoje spoznaje. Šta možete da stvorite, pokrenete, koga da upoznate ili o sebi otkrijete - ne mogu Vam reći.

SVE JE MOGUĆE! U tome i jeste smisao.
NEKE OD TEMA KOJE ĆETE OTKRIVATI U NAREDNIM MESECIMA:
- Lične spoznaje, put ka samom sebi
- Ideje, vizije i sposobnosti
- Kreativnost kao alat na putu upoznavanja sebe
- Inspiracija, uverenja, strahovi i kočnice
- Veza sa samim sobom, veza sa drugima i svetom
- Zdrav duh ili borba sa senkama
- Meditacija
- Pisanjem do duše / Perom do duše
- Suze su ok
- Životne veštine
- Sastanak sa samim sobom
- Novac i naš odnos prema njemu
- Biznis i sve ono što smo mislili da biznis jeste
- Ljubav kao izbor
- Šta krijemo u koferima života?
- Zdravlje na moj način
- (Is)hrana i sva njena lica
- Prioriteti i nemoguće želje
- Detox bez kog nam nema dalje (uma, tela, duše, životnog prostora)
i mnoge druge teme.
Avantura počinje u vama
maja kljuc
Nakon 12 meseci, imaćete 12 ključeva koji će vas voditi dalje na vašem putovanju ličnog rasta
Voilà! Meet with new you!
Sve što budemo podelili, ostaje vam kao putokaz, mapa koju možete dorađivati, slediti, menjati prema sebi i brzini svog rasta. Ja ću uvek biti tu ukoliko zastanete i posumnjate ili vam se učini da kompas ne radi ispravno. Na kraju, vi ćete uvek znati da je JEDINA I NAJVAŽNIJA VEZA KOJU TREBA OSTVARITI, VEZA SA SAMIM SOBOM. I onda zaista sve jeste MOGUĆE.
Nakon 12 meseci, imaćete 12 ključeva koji će vas voditi dalje na vašem putovanju ličnog rasta

Ojačajte svoja uverenja, verujući u sebe

ŠTA JE U VAŠEM SRCU?

Preobrazite stara uverenja i razvijte novu, pozitivnu sliku o sebi uz pomoć mojih najboljih trenerskih alata, vežbi i meditacija.

Probijte svoju zonu komfora i prepustite se svemu što vam više ne služi. Razvijte  tehniku preokreta i izgradite bazu kako biste dugoročno stvorili sebi život pun života!

 
 

FOKUS NA SVOJE CILJEVE

Stvorite potpuno novu svest i jasnoću o svom autentičnom životnom putu i ​​napravite prve korake kako biste lakše postigli svoje ciljeve. Svesno primenite svoju energiju i pažnju ne bi li iskreirali svoje ciljeve, želje i vizije. Vaša kreativnost je neograničena!

PUT U SREDIŠTE DUŠE

Otkrijte istinsku unutrašnju suštinu i doživite svoju svakodnevicu u potpuno novom svetlu kroz tehnike pažnje i ljubavnu interakciju u zajednici. Razvijte jutarnju i večernju rutinu kako biste pomogli da energiju podignete na potpuno novi nivo u vašem životu.
 
 

hedline-2-1.pngDA LI STE SPREMNI da osetite duboku ljubav prema sebi?hedline-3-1.png

Da li želite da budete u miru sa prošlošću?

Da li želite da u potpunosti probudite svoju kreativnost i otkrijete mogućnosti zdravog i ispunjenog života?

Da li želite da dostignete novi nivo energije i zanosa prema životu?

Kao autor, psihološki savetnik i osnivač Atelier12Keys®, moja vizija je da pomognem ljudima da povrate svoju kreativnost i stvore život kakav istinski žele. Sve što delim sa drugima pomoglo mi je na mom putu.

RAD NA SEBI KAO MODEL ŽIVLJENJA

U mom životu postojalo je vreme kada sam prelazila iz jednog nezdravog odnosa u drugi, bila nezadovoljna svojim poslom, imala zdravstvenih problema i nejasnu viziju o životu. Dugo sam bežala od svojih problema umesto da ih konačno rešim. Sve dok iznenada nisam shvatila da sam ja jedina osoba koja može promeniti svoj život. Kroz meditaciju, treniranje, vežbe razmišljanja, seminare i mnogo samorefleksije, odmaknula sam se od preteranog razmišljanja i analiziranja u više stanje svesti.

Danas sam vizionar, savetnik, trener, autor bestselera i otvaram vrata kulturnim dešavanjima celog sveta. Danas samouverena i pre svega srećna osoba, živim u ispunjenoj vezi sa samom sobom i gradim divne odnose sa ljudima koje srećem kroz život.

12 RADIONICA – MOJ POKLON ZA VAS 

Nekad sam i sama želela da me neko uzme za ruku i pokaže mi kako da opet stupim u kontakt sa obiljem i ljubavlju u meni. Zato sam za vas napravila Atelier12Keys®.  Program sadrži sve što je meni pomoglo na putu. Želim vam da iskusite isti put lakoće i zadovoljstva i da se oslobodite svih strahova.

Zahvaljujem vam se što radite na sebi, što volite sebe i što ste samim tim najveći doprinos sebi i svetu.

                         Vaša 

00
Dana do početka
:
00
sati
:
00
minuta
:
00
sekundi

12 MESECI

PLAĆANJE U CELOSTI

EUR 950
12 RADIONICA
12 PREDAVANJA UŽIVO
VODIČ SA MATERIJALIMA (audio, video, pdf)
NEOGRANIČEN PRISTUP PLATFORMI
12 MESECI ANIMA HOME PRETPLATE
PRISTUP ANIMA HOME GRUPI PODRŠKE
WHATS APP SVAKODNEVNA MOTIVACIJA

1 MESEC

PLAĆANJE U RATAMA

EUR 85
1 RADIONICA
1 predavanje uživo u regularnom terminu/video snimak nakon toga
MATERIJALI ZA TEKUĆI MESEC
PRISTUP PLATFORMI ZA UPLAĆENI MESEC
PRISTUP ANIMA HOME GRUPI
WHATS APP SVAKODNEVNA MOTIVACIJA

POKLON STIPENDIJE

Posebnost ovog putovanja je u tome što će se iz godine u godinu menjati, a svaka polazna grupa će imati i stipendirane polaznike. Šta to znači? 

Stipendija za 12 keys atelier podrazumeva da ću troje ljudi (student, nezaposleno lice i penzioner) finansirati ja. Za ispunjenje uslova potrebno je do 15.01.2020. godine da mi dostavite pismo zašto bih baš Vas odabrala za stipendistu mog programa, kao i dokaz da ste redovan student, da ste nezaposleno lice ili da ste u penziji

Cilj stipendiranja je da podignemo svest među ljudima i omogućimo da se edukuju oni koji to zaista žele a možda nemaju izbora ili sredstava. Uslov za razmatranje stipendije su dostavljeni svi traženi podaci. 

 

(Visited 826 times, 1 visits today)