O MENI

Upoznali ste me kroz Blog, kolumne u raznim magazinima i mojim knjigama.

Moje ime je Maja Wu.

Odrasla sam u Somboru, gradu koji je obeležio divne avanture mog detinjstva, školovanje, prve ljubavi, gradu platana kojih više nema.

Rođena sam 7. maja 1981. godine.

Studije su me odvele u Beograd koji me uvodi u svet bloga i honorarnog pisanja za razne magazine.

Avanturi večnog tragača za simbolima života naučio me je moj deda Toša.

2014. godine objavljujem svoj prvi roman “Maslačak nošen vetrom”, pokrećem u gimnaziji Veljko Petrović radionicu “Od bloga do romana”, ostavljam posao, svoj rodni grad i sa koferom punim snova odlazim u Frankfurt, grad pun gladnih duša koje čini mi se nikada neće otkriti po čega su došle.

BAJKE POSTOJE

Godinu dana u Frankfurtu otvorilo mi je nove dimenzije i otkrilo Mainz, grad u koji sam se preselila ne bih li živela svoju bajku. 

Živim. Ne jednu, živim ih sve koje mogu zamisliti.

Autorka sam nekoliko knjiga . Moja proza zastupljena je u raznim antologijama, priče prevedene na nemački jezik možete pronaći u mnogim zbirkama, a većina knjiga je dostupna na engleskom jeziku.

Sve knjige možete potražiti na Amazonu ili putem shopa na ovoj stranici.

Iskusivši promenu, putujući po svetu i izučavajući lične spoznaje duše, želela sam kroz svoje knjige i radionice svoja iskustva podeliti sa vama. Iz tog razloga sa par prijatelja, otvorila sam atelje u kome naše priče i bajke postaju stvarnost.  

Ako sam na put ne kreneš kako misliš drugima pokazati isti?

Književne večeri, izložbe, seminari, radionice kreativnog pisanja “Perom (do) duše”  i druženja koja nas čine bogatijima, održavaju se u 

Sva dešavanja blagovremeno budu najavljena, pa ako ste zainteresovani prijavite se na newsletter kako biste među prvima dobili više informacija.

AKO VOLITE PISANJE ILI BISTE ŽELELI ISKUSITI NEŠTO NOVO, PRIJAVITE SE NA NEKU OD SLEDEĆIH RADIONICA KREATIVNOG PISANJA. OTKRIĆETE SVET U KOME JE SVE MOGUĆE! 🙂

ANIMA HEALING DNEVNIK

vodič kroz duhovne spoznaje

(Visited 88 times, 1 visits today)