About me

somborska književnica

somborska književnica

Odrasla sam u Somboru, gradu koji je obeležio divne avanture mog detinjstva, školovanje, prve ljubavi, gradu platana kojih više nema. Rođena 1981. godine u znaku Bika i tvrdoglavo još tada na svet donela ideju da živim slobodno, dušom, život pisca.

Šarajući tapete po stanu i noseći pod miškom staru, požutelu knjigu “Zov divljine” odredila sam sebi put kojim i danas koračam. Avanturi večnog tragača za simbolima života naučio me je moj deda Toša.

Studije ekonomije turizma odvele su me u Beograd koji mi otvara dimenzije strasti prema umetnosti i kulturi u još lepšem svetlu i uvodi me u svet bloga, honorarnog stvaralaštva za razne izdavačke kuće i magazine, a sve posle toga put je kojim sam prekoračala bosa.

2014. godine objavljujem svoj prvi roman “Maslačak nošen vetrom”, pokrećem radionicu “Od bloga do romana”, ostavljam posao u RF PIO i svoj rodni grad, sve one koje volim i sa koferom punim snova i knjiga odlazim u Franfkurt, grad prepun gladnih duša koje čini mi se nikada neće otkriti po čega su došle.
Otkrivši da to nije grad za mene odlazim u čarobni Mainz i počinjem avanturu na obalama Rajne koja traje i dalje.

Autorka sam više knjiga od kojih je najpopularniji gore pomenuti roman i član sam Udruženja pisaca “Sedmica” u Frankfurtu na Majni. 

2016. godine osnivam Anima healing centar koji svojim radom i radionicama u šumama Rudeshajma i na sunčanim padinama okuplja ljude iz celog sveta, a kao energetski psihoterapeut radim i individualne seanse (Bars, Reconnection, Deep PEAT).

 

 

HIGHLIGHTS

KNJIGE

MASLAČAK NOŠEN VETROM

A ŠTA KAD ZVERI ŠAPUĆU

ANIMA HEALING DNEVNIK

JEDNOM KADA OPET BUDEMO PECALI

ISPRIČAJ MI PRIČU

najlepše iskustvo

korak bosih stopala vodi ka duši