Ko sam ja?

Ja sam Maja Wu, samostalna književnica, blogerka, sertifikovati counselor i praktičar alternativne Kineske medicine. 

Putnica, pecaroš, posmatrač, biciklistkinja, nesputana duša, osnivač anima kuće, somborka…

Laza Kostić, Sombor
sve knjige nalaze se ovde

Kako je sve počelo?

Počela sam da pišem kao devojčica. Sa 12. godina sam popularnim srpskim časopisima prodavala svoje priče, a kao student  pokrenula prvi blog. Napisala sam osam knjiga od kojih, ako voliš romane želim da ti izdvojim “Maslačak nošen vetrom” i njegov nastavak “Put u središte duše”. Međutim ukoliko voliš zbirke priča poseti stranicu sa knjigama i pogledaj šta se sve krije tamo. 

Za mene je pisanje hrana, način življenja, moja suština. 

Obožavam da osluškujem

Volim da osluškujem, učim, čitam, putujem. Volim da se ogledam u prizorima života i da tražim znakove na putu. Moj put krije u sebi veliku prekretnicu i razlog zašto danas radim sa ljudima iz celog sveta i zašto verujem da smo svi jedinstveni i sposobni da kreiramo nešto divno.

Pre par godina sam napustila korporaciju i odabrala da izađem iz “programa”. Ne verujem u iste, verujem u slobodu izbora i mogućnost da se bude sve što poželimo.

Put me je odveo u univerzitetski grad Mainz i vodi me često svuda po svetu učeći me raznim novim veštinama. Svoja znanja iz oblasti psihologije i alternativne Kineske medicine stečena u Nemačkoj, implementirala sam u privatnu praksu. 

  • Certified Counselor/Psych. Beraterin
  • ACM Practitioner/Energetische Psych.
  • DEEP PEAT Processor
  • Access Bars Practitioner
  • Writing Therapy
  • Art Therapy

kreirala sam radionice, seminare i kurseve koji polaznicima omogućavaju da rade na sebi kroz različite aspekte. 

Kada jednom iskusimo slobodu, lakoću i lepotu življenja ne postoje prepreke za naše snove. Volim kreativnost i ona je za mene najsnažnija strast, healing, metod. Zbog nje sam sa par nemačkih umetnika udružila svoj Atelier Maja u jedan veliki Atelier20 gde se održavaju radionice, eventi, književne večeri, sjajne žurke na kojima polemišemo o idejama i smislu života. 

ATELIER20 MIT ATELIER MAJA
Seminar Anima healing, sa Radom Čanak
ZAVIRI U KURS KOJI ĆE TI PROMENITI SVE(T)

Kako tebi mogu da pomognem?

Moja praksa je za mene pored posla velika ljubav i stil života. Od kada sam odlučila da radim sa ljudima kroz radionice i konsultacije/individualne sesije, svet je postao najlepše ogledalo. Verujem da svi možemo mnogo više od onog što trenutno vidimo, a oni koji su hrabri da pogledaju u ogledalo otkriće nebrojene mogućnosti. 

Individualne sesije su iz oblasti:

  • psihologije
  • terapijskog pisanja
  • kreativne/biznis konslutacije

i pomažu ljudima da otkriju svoju svrhu, u čemu su odlični, da iskreiraju svoje ideje, reše se stresa, emocionalnih blokada i otkriju koliko je život bogat lepotama, ljubavlju i obiljem za sve nas.

Sesije se održavaju online ili uživo. Jedna sesija/konsultacija traje 60 min. Prvi termin od 15 min. je besplatan.

Ukoliko voliš radionice, pogledaj jednu posebnu koja će te odvesti na putovanje koje u potpunosti transformiše život. Nesputana duša je radionica koja će te provesti kroz sva polja tvojih strahova, nadanja i (ne)očekivanja.

Osnovala sam i program od 12 radionica koje su sakupljene u atelje života. U jednom danu promeni se mnogo toga, zamisli šta se tek desi u jednoj godini.

(Visited 233 times, 1 visits today)