Već neko vreme predano radim na novom kursu koji će vam biti dostupan od januara 2020. godine i trajaće tačno godinu dana. Iz tog razloga dosta toga se promenilo, manje me ima nego ranije jer posvećeno pišem materijale koje želim da podelim sa polaznicima kursa i za osamu koristilo mi je što sam dobar deo leta provela na jednom malom ostrvu.

U osami, odmoru i na plaži imala sam dosta vremena da razvijem određene ideje, da posmatram sebe i svet oko sebe. Tako su nastajali video prilozi koje možeš videti na mom YouTube kanalu. Mislim da je posmatranje, osluškivanje i ogledanje kako u samom sebi tako i drugima oko sebe vrlo bitno za dalji rast na svim poljima.

Šta je to što opažamo kod drugih ljudi?

Šta je to što nas nervira?

Ko su ljudi koji na nas ostavljaju najjači utisak?

Umemo li da radimo na sebi i da vrednujemo kvalitete u drugima jednako kako bismo ih vrednovali za sebe?

Moje faze preispitivanja se ne razlikuju od tvojih i sigurna sam da ćemo se negde na nekoj tački sresti i otkriti da je rast obično ono što nam se dešava dok smo ljuti, uplašeni, na ivici odluka ili pod adrenalinom koji najavljuje nešto novo i nepoznato. O svemu tome sam pričala u videu ispod i delim ga danas sa tobom.

Ukoliko ti se dopao prilog, želim da te pozovem da pogledaš o čemu se radi u mom novom projektu jer sam sigurna da će i za tebe biti nešto interesantno.

 
(Visited 44 times, 1 visits today)