Jutros odlučih da vas iznenadim. Sva druženja uživo od sada neće biti planirana. Družićemo se češće u jutarnjim časovima, dok će vikend ostati samo vaš i namenjen onim slatkim isključenjima, čitanju, revidiranju. Slušajući sebe, odlučila sam da i vama dam mogućnost da svoje vikende provodite kako želite i da ne…

IZVINI ŠTO TE PREKIDAM U ČITANJU

Znam da si se taman zainteresovao za moj novi tekst, ali želim da te zaustavim na trenutak. Upravo si naišao na sadržaj koji je namenjen članovima i nije besplatan.

Već si član?

Super, uloguj se i nastavi sa čitanjem.

Register | Lost your password?

Zašto sam te zaustavila?

Zato što često pišem uopšteno i apstraktno, što mnogi moji čitaoci vole. Unesu se u radnju, a ja se trudim da provučem i neka svoja lična iskustva koja bi, verujem, velika većina prećutala. Međutim, od kada je nastao Anima Home upoznala sam mnogo interesantnih duša sa različitim potrebama, pitanjima i problemima.

Kolumne koje zahtevaju tvoje članstvo sadrže neke mnogo dublje priče i teme, neke sjajne alate i često su namenjene upravo članovima koji mi otvoreno pišu o svojim dilemama, problemima, kao i polaznicima mojih radionica, seminara i čitaocima romana. Baš kao što je recimo ova.

Članstvom ne samo da pristupaš svim kolumnama, dobijaš svake nedelje linkove za sjajna live druženja, već ujedno i podržavaš moj rad, trud i daješ mojoj stranici mogućnost da živi. Neograničen ti je pristup svemu.

Ako želiš da nastaviš sa čitanjem nove kolumne možeš se registrovati ovde.

 • - 50 / 1 Year
  Ako uplatiš godinu dana, dva meseca dobijaš gratis!
  - 5 / 1 Month
  U mesečnoj pretplati Anima Home ćeš otkriti svake nedelje nove kolumne, posebne priloge, knjige koje možeš preuzimati, live druženja, webinare, popuste na radionice i ko zna koliko još iznenađenja.
  - 35 / 7 Days
  Webinari se održavaju UŽIVO, ONLINE. Ukoliko nisi u mogućnosti da ga pogledaš u vreme održavanja, možeš ga pogledati bilo kada posle toga u vidu snimka. ***Pristup webinaru nakon uplate traje 7 dana.