Miriše li ti na promenu? Ne znaš? Nisi sigurna? Možda mogu da pomognem.

Usuđuješ li se da isprobavaš nove stvari i da u svom životu biraš avanturu? Ako je odgovor da, možda ili se makar u tebi nešto pomera kao znak da bi ipak želela a nemaš ono zrno ludosti (hrabrosti), negde se izgubilo, onda navali…

Predložiću ti nešto.

Sledećeg jutra kad se probudiš, pre kafe, rituala koji su ti uobičajeni, izjuri na ulicu. Gologlava, bosonoga, gologuza…kako god ti je drago. Zastani. Zažmuri i udahni jutro sa svim njegovim primesama, začinima, bojama, nepoznanicama. Omiriši svaki udah koji napraviš. I uživaj. Otvori oči i ako ugledaš (ne)poznatog prolaznika pred sobom, priđi mu, pozdravi ga, poželi mu lep dan. Pokaži taj osmeh duše i vrati se svojim ritualima.

Biće to korak iz najdubljeg i najlepšeg dela tebe.

A sad kad si omirisala ovu ideju, evo još jedne. Govorila sam mnogo, a govorili su i drugi. Skupila se grupa ljudi kojima se svidela, a nekima je knjiga došla kao bolja opcija.

Radionica “Nesputana duša, tvoj idealan život” dobila je nekoliko zvaničnih verzija. Krenula je kao seminar, rad sa klijentima, a onda sam je pustila na sajt kao priču za sebe uz brdo videa, alata, audio priloga i mogućnost da je konzumiraš i doživiš kada, kako i koliko dugo želiš.

Druga verzija iste, porasla je u knjigu, a sažela se za one koji ne vole da su vezani za internet ili da gledaju i slušaju. Ima duša koje više vole knjigu, čitanje, pisanje po pravom papiru, pretvaranje snova u boje i meditaciju uz real kod koji je kreiran samo za ovu radionicu. Knjiga “Nesputanog znanja, Anima Healing Dnevnik” je zbirka alataka koje možeš nositi sa sobom i nikad ih do kraja iskoristiti.

Lični rast ne prestaje!

Onaj ko ti je to rekao, ima problem. Zato, ako si od onih koji neprekidno putuju stazama života, istražuju, gladne su novog znanja, nesputanosti i znakova duše – imam posebno jesenje, putujuće iznenađenje za tebe.

Zaštu putujuće?

Zato što po specijalnoj ceni, u periodu koji je naznačen na plakatu, radionica sakrivena u knjizi stiže na tvoju adresu. I da, može da putuje sa tobom gde god ti odlučiš da vam valja ići i biti.

Šta je Anima?

Anima je bubnjar, glasnik, šaman, Anđeo šaptač, korak, šum podsuknje iz daljine, kovitlac prašine iz blizine, odmah tu, iza ćoška. Anima te čeka… Učitelji dolaze kada je učenik spreman. Anima healing dnevnik nesputanog znanja je radionica koju od sada možeš nositi svuda sa sobom. Krije u sebi životna znanja i veštine, a pre svega tragove koji će te navesti da iskreiraš mapu života nitima sopstvene duše.

Jesenja rapsodija za tebe.

1
(Visited 55 times, 1 visits today)