Koliko često ste nešto započinjali i niste u tome istrajali? Ja milion puta! Dok milion i prvi nisam shvatila koji su moji ključevi da istrajem, uradim, ostvarim i uprkos svima sebe sledim u onome što naumim, sanjam i želim.

Često slušamo kako nešto nije za nas, kako se od nekih stvari ne živi i kako je za egzistenciju potreban “normalan” posao. Slušamo kako se novac teško zarađuje, kako je sramota otići kod psihoterapeuta, kako treba ostati u lošem braku zarad sveta, trpeti zlostavljanja jer nemaš izbora itd. Ti koji su postavili pravilnike, ne poznaju vas, nisu oni koji vam smeju reći kako da živite i šta je dobro za vas. Oni ne znaju šta vi nosite u sebi, o čemu sanjate kada legnete na kraju dana i sklopite oči. To znate samo vi!

Kako sve to znam? Znam jer sam i sama slušala slične priče i borila se sa tuđim demonima. Imala sam svoje strahove da li ću uspeti, kako ću preživeti, slušajući sumnje i strahove koji nisu moji.

Sve što se u vašoj viziji rodilo – možete i živeti, ostvariti. Bilo da su uspesi ili porazi, sreća ili tuga, hrabrost ili strah.

Pisanje je jedna od sjajnih tehnika koju smo dobili na dar i ako je koristimo mudro, svakodnevno, bez straha, možemo otkriti da se u nama krije nepresušni izvor inspiracije, hrabrosti i mogućnosti.

Pisanjem se oslobađamo strahova, emocionalnih blokada, uverenja, a ujedno kreiramo putokaze da naš unutrašnji svet pustimo na slobodu ne bi li se materijalizovao i pružio nam mogućnost da budemo sve što poželimo, da živimo svoje snove i da ih pretačemo u zadovoljstvo, olakšanje, posao i ko zna šta sve još.

Webinar je online princip u kome dva sata sa vama delim priču koja je meni promenila život, kao i znanja iz oblasti psihologije, terapijskog pisanja i meditacije. Princip možete primenjivati u toplini svog doma svakodnevno i otkrivati da je sve nepresušni izvor ukoliko mi to dozvolimo.

Verujem da možemo biti srećni samo ako smo celi, jedno sa svim delovima sebe i dok god ne tražimo odgovore izvan nas samih. Sve što nam je potrebno nalazi se duboko u nama.

Otkriću vam da je možda taj prvi korak koji nam je svima najteže napraviti ključ za sve one ostale korake. Ispričaću vam zašto nas plaši nepoznato i kako ga pisanjem iz straha pretvoriti u izbor i lakoću.

Pričaću vam o duši, jer ona sakuplja, razume, živi i trpi SVE! Kako je osluškivati, njene tragove zapisivati, kako je navesti da bude nesputana i nepogrešivo slediti njen glas. A pre svega – kako taj glas pustiti i čuti.

Ovo nije webinar na kome ćete naučiti marketing trikove kako postati uspešan bloger ili pisac. Ovo je webinar na kome ćete naučiti kako pisanjem osloboditi svoju najlepšu stranu.

Ukoliko želite započeti ličnu promenu u udobnosti svoga doma i otkriti koliko smo svi posebni i jedinstveni, prijavite se. Nije važno na kojoj tački geografske karte se nalazite. Svi ćemo se sresti na istom mestu.

Prijave i info: author@majawu.com

(Visited 24 times, 1 visits today)