Voliš pisati?

Ponekad samo ne znaš odakle krenuti, čime ubrzati rad srca i kako se krilima pera razmahati?

Na pravom si mestu!

Radionica “Perom (do) duše” je kreativna radionica nastala pre par godina u Somboru i koja živi putujući svetom, sledeći mene. Vremenom je porasla u još jednu dimenziju i dobila svoje oficijelno mesto u Atelier Maja u Wiesbadenu.

Zamišljena je kao druženje u kome te uvodim u posve novi svet pisanja, življenja i stvaranja, a nudi ti:

  • ključeve da olovkom stigneš do svih skrivenih delova sebe (provereno najbolja terapija i način da sam sebi postaneš terapeut)
  • mogućnost da otkriješ svoje potencijale koji dugo čekaju na tebe i iskreiraš novi početak, reset, oslobođenje od raznih blokada, možda knjigu, blog, novi posao, idealnog partnera
  • začine koji će tvoju kreativnost probuditi, vidna polja proširiti i otkriti ti da mapu života kreiraš sam i da se do duše najlakše stiže perom
  • radionica uključuje i workbook koji sam osmislila kao vodič i poklon za tebe
  • traje od 11h do 16h sa pauzom od 30 minuta
  • svi polaznici radionice imaju pristup VIP sadržaju stranice majawu.com u trajanju od godinu dana (kolumne koje sadrže alate za pisanje, elektronske knjige, video materijale itd.)

Kako sam ja počela pisati?

Mislim da nikad ništa drugo i nisam radila. Sa 12 godina sam počela pisati priče za jedan magazin u Srbiji i moj honorar je bio šokirajući i za mene i za moje roditelje. Sve posle toga je priča za sebe.

Uvek sam volela da čitam, a olovka i papir, kao i pisaća mašina (jer je u to vreme retko ko imao računar) bili su moji najbolji prijatelji. Uživala sam kreirajući priče i zamišljajući kako ću jednog dana napisati svoju prvu knjigu. Dve decenije kasnije, nakon što sam uveliko kreirala svet na svom blogu i to se ostvarilo. Objavila sam svoj prvi roman “Maslačak nošen vetrom” koji je i dalje bestseller od svega što sam napisala. Nakon njega nanizalo se još nekoliko knjiga, moj se život promenio i danas mogu reći da živim svoje snove. Dala sam otkaz, promenila grad, zemlju i otkrila da bajke zaista postoje ako odlučiš da ih živiš.

Ako i ti sanjaš da pisanjem stigneš do bajki ili da naučiš nešto novo, sve što ti treba je da me posetiš na radionici. Nije važno da li poznaješ pravopis, gramatiku, kojim se jezicima služiš, šta si po profesiji, koliko si knjiga pročitao i da li si do sada imao iskustva u pisanju. Važno je da želiš i da si spreman umočiti pero u dubinu svoje duše!

“Perom (do) duše” održava se svakog meseca u Wiesbadenu. Radionica je trenutno dostupna samo UŽIVO i daje ti priliku da postaviš pitanja na licu mesta, čuješ priče drugih ljudi, otkriješ energiju reči.

Atelier Maja, decembar 2018.

Online radionica će biti dostupna do kraja godine.

Ukoliko smatraš da bi radionicu bilo interesantno održati u tvom gradu, piši mi. Imaj na umu da je potrebno minimum 10 polaznika kako bih održala radionicu u drugom gradu.

Cena radionice je 133 i neophodna je uplata u celosti kao rezervacija mesta. Ukoliko otkažeš 24h pre početka radionice, iznos se ne vraća jer tako zauzimaš mesto nekog drugog polaznika.

Broj mesta je ograničen kako bih se svakome mogla posvetiti i na sva pitanja odgovoriti.

Termini narednih radionica u 2019. godini

20. septembar 2019.

U kontakt formi ispod napiši za koji termin se prijavljuješ. U roku od 48h na email adresu će ti stići odgovor sa instrukcijama.

(Visited 65 times, 1 visits today)