Ne znam koji put, ali ponovo sam tu. Mirišem ti dušu među koricama. Kao da tragove sebe pronalazim. Svako malo se vratim, otkrijem nešto novo, vidim predele tebe koje nisam…

IZVINI ŠTO TE PREKIDAM U ČITANJU

Znam da si se taman zainteresovao za moj novi tekst, ali želim da te zaustavim na trenutak. Upravo si naišao na sadržaj koji je namenjen članovima i nije besplatan.

Već si član Anima Home?

Super, uloguj se i nastavi sa čitanjem.

Register | Lost your password?

Zašto sam te zaustavila?

Zato što često pišem uopšteno i apstraktno, što mnogi moji čitaoci vole. Unesu se u radnju, a ja se trudim da provučem i neka svoja lična iskustva koja bi, verujem, velika većina prećutala. Međutim, od kada je nastao Anima Home upoznala sam mnogo interesantnih duša sa različitim potrebama, pitanjima i problemima. Prvo smo imali stranicu na koju sam svakog meseca kačila nove stvari, tekstove, video priloge, delila knjige i uključivala se uživo. Zatim je nastala FB grupa u kojoj svi pričaju svoje životne priče i ja je obožavam, a evo nakon letnje pauze javljam se sa novinama koje će nam svima olakšati i verujem da će ih mnogi članovi voleti.

Zašto da se ograničimo samo na jednu stranicu kada je ceo moj sajt majawu.com namenjem svima?

Kolumne koje zahtevaju tvoje članstvo sadrže neke mnogo dublje priče i teme, neke sjajne alate i često su namenjene upravo članovima koji mi otvoreno pišu o svojim dilemama, problemima, kao i polaznicima mojih radionica, seminara i čitaocima romana. Baš kao što je recimo ova.

Članstvom u Anima Home ne samo da pristupaš svim kolumnama, dobijaš svake nedelje linkove za sjajna live druženja koja se održavaju u 9h svake nedelje, već ujedno i podržavaš moj rad, trud i daješ mojoj stranici mogućnost da živi. Neograničen ti je pristup svemu, osim kursevima. Za njih postoji drugi način prijave.

Ako želiš da nastaviš sa čitanjem nove kolumne možeš se registrovati ovde.

  • - 50 / 1 Year
    Ako uplatiš godinu dana, dva meseca dobijaš gratis!
    - 5 / 1 Month
    U mesečnoj pretplati Anima Home ćeš otkriti svake nedelje nove kolumne, posebne priloge, knjige koje možeš preuzimati, live druženja, webinare, popuste na radionice i ko zna koliko još iznenađenja.