Vreme koje poklonimo sebi, vreme je koje nas uči kako se vratiti sebi, biti iskren prema sebi, otkriti radost i prisutnost. Vreme koje poklonimo sebi uči nas da samoća regeneriše našu dušu.

By Maja Wu

Želiš promenu? Želiš da se rekonektuješ sa sopstvenom dušom, prirodom i da stres nagomilan svakodnevnim životom postane prošlost? Dosta ti je posla i zasićenja obavezama, iscrpljen si ciljevima i telefonskim pozivima. Možda jednostavno trebaš presek i obnovu energije koja će ti otvoriti nove uvide, dati ti polet za nove privatne i poslovne pobede i fokusirati te da ih postižeš sa lakoćom. 

Nalaziš se na pravom mestu. 

Moje ime je Maja Wu i osnivač sam Anima healing centra u Majncu koji od 2016. godine organizuje rekonektivne vikend seminare. 

“Ti držiš sopstvene okove. Pokidaj ih i živi.”

Ponekad ne možemo imati jasan uvid u ono što nas sputava ili nam stoji kao prepreka na putu našeg ličnog rasta i ostvarenja. Veze nam propadaju ili se vrte u krug po istom obrascu, poslovi nas guše, naša duša oseća da joj je tesno a mi ne preduzimamo prave korake da je oslobodimo i dozvolimo joj živeti bez okova, kaveza, bez zidina.

Ako možeš, pokušaj razumeti da postoji potpuno druga vrsta ljubavi. To se desi kada si našao svoj centar. A naći svoj centar je lako, jedino je teško ne raditi ništa da ga nađeš. 
- Osho

Anima healing centar je rođen sa idejom da svima koji žele promenu i sami je potraže omogući istu na jedan posve drugačiji način. 

SPAJANJE SA PRIRODOM, REKONEKCIJA DUŠE, PRIČE TIŠINE

Majnc je grad koji drema na osunčanoj strani Univerzuma i rado dočekuje tragače za simbolima života. U njemu sam pre par godina i sama otkrila sebe i odlučila ostati. Otkrila sam koliko uživam biti bosa, čupava, svoja na obalama Rajne, dok prstima milujem pesak i pišem nove knjige. Nedaleko od Majnca nalazi se i savršeno mesto koje krije čarobnu šumu preporoda, obronke na kojima se centar naše duše probudi sam od sebe i divna polja za meditaciju. 

Onog momenta kada spoznaš da je vreme za promenu, usudićeš se i zbaciti sa sebe sve maske, suočiti se senkama i bos poći stazama spoznaja. 

Learn joy and know God.

Seminari se održavaju vikendom. Počinju subotom u 9h i svi učesnici imaju vremena da se odmore od puta. Polazak je iz Majnca u grupi i avantura počinje onog trenutka kada tvoj prvi korak dodirne sveto tlo predaka promene. 

ŠTA DA OČEKUJEŠ? 

Očekuj sve! 

Tišina je prvo sa čim se trebaš suočiti i ponekad je upravo ona pokretač svih naših lavina sputanih svakodnevnim životom. Uvešću te u tišinu putovanjem u nepoznatom smeru osunčane padine. Dočekaće te božanski prizor, miris raja, netaknute prirode, čistog vazduha i prošlih vremena. 

Meditacijom ćemo započeti dublje putovanje i otkrićeš koliko je lepote u komunikaciji sa prirodom, skidanju sloja po sloja uverenja, strahova, neizgovorenih vizija i blokada. 

Iskusićeš nezagrižene snove koji spavaju iza oblaka. 

Probudićeš pretke koji ti donose spoznaje. 

Umićeš dušu, lice, uprljati stopala da bi očistio puteve pred sobom. 

I ne, to nije sve. 

Iznad padina univerzuma proći ćeš kroz vrtlog svog sebstva i spustiti se/uzemljiti se da bi zaplovio najlepšom rekom ka svom izvoru. Na reci ćeš otpustiti sve što ti ne treba, odbaciti sve što te zabrinjava, sputava, sve zbog čega si došao na vikend promene. 

I naš prvi dan završiće se ispod sunčanog brega gde ćemo proslaviti promenu, sve ono što nam dolazi. 

Drugi dan takođe počinjemo u 9h i nastavljamo na obali Rajne. 

Šta je još moguće da iskusiš a da ti ne otkrijem odmah? Šta možeš biti a da do sada bio nisi? Koje su tvoje neograničene mogućnosti? 

Usudi se. Promeni se. Iskusi sve (sebe). 

Radujem ti se. 

dostupni termini

Termini će biti dopunjeni svakog meseca. Ostani u toku tako što ćeš poslati upit. 

Seminar se održava svakog vikenda subota (sa početkom u 9h) – nedelja

******* Svaki učesnik je dužan sam organizovati put do Nemačke (Majnca) i obezbediti sebi smeštaj po želji (hotel, hostel, guesthouse), kao i putno osiguranje koje pokriva boravak u EU. 

CENA

Cena SA POPUSTOM do kraja jula iznosi: 

155 eura

U cenu su uključeni: 

  1. dvodnevni program -yoga, meditacija, energetski program
  2. Terapijsko pisanje 
  3. Uklanjanje blokada i buđenje kreativnog bića
  4. Anima healing program
  5. karte za meditativnu žičaru i brod

PRIJAVA

Writer