Ukoliko ste na putu otkrivanja sebe, želite pisati, možda dublje u sebe zaviriti i probuditi kreativnost; onda je ova radionica prava stvar za vas.

Radionica “Perom (do) duše”je autorska radionica koja je zaživela 2014. godine a postala deo aktivnog programa Anima healing centra. Radionice se održavaju uživo i moguće su i u vašem gradu.

Šta na radionici možete naučiti?

kako se otključati i poteći ka svom izvoru, postati nesputano biće
kako pero nikad nije vođeno samo našom rukom, jer neko to od gore vidi sve, otkrićete sigurno da u vama spavaju moć i mašta
možda otkrijete da pred vama leži nova hit knjiga, možda želja da pokrenete svoj Blog ili unapredite postojeći, pretvorite pisanje u profesiju
možete se osloboditi potisnutih emocija, obrazaca koje svakodnevno živite
a sigurna sam da pored navedenog vaša lista spoznaja sama će se širiti

Zašto ja?

Zato što živim vođena perom od kako znam za sebe. Još kao dete sam svoje tragove počela ostavljati kroz razne magazine, prozne konkurse, a do sada sam napisala nekoliko knjiga od kojih se posebno ističu “Maslačak nošen vetrom” i “Anima healing dnevnik”. Aktivan sam član Udruženja pisaca “Sedmica” u Frankfurtu na Majni, kulturnih manifestacija širom Evrope i svoje knjige predstavljam na najvećem sajmu knjiga u Frankfurtu.  Već neko vreme bavim se istraživanjem raznih tehnika koje nam olakšavaju put ličnog razvoja i rado ih primenjujem u svom pisanju. Sa mojim blogom ste verujem već upoznati, a uređujem ga od 2006. godine.
Verujem u magiju pisanja, jer pisanje jesam. I otkrila sam nešto sjajno što želim podeliti i sa vama.
Magiju kreiramo sami, pitanje je samo koji način odaberemo.

KADA I GDE?

Subota, 25.11.2017 u 11h
Mainz Kastel

Writer