Šta podrazumeva danas biti uspešan?

Jako mali broj ljudi danas veruje u sebe i sledi poziv svoje duše. Koliko je ponekad teško prekoračiti granicu straha i biti slobodan, verovati u sebe, pevati pred publikom, napisati tekst za Blog i dozvoliti da ga čitaju javno, toliko je ponekad teško dozvoliti ljudima da zavire u nas i da osete ono što osećamo.
U koju grupu vi spadate? U koju grupu sami sebe svrstavate?
Znate li da je lakše ponekad progutati taj prvi, gorki ukus straha i uraditi nešto što dugo želimo a nismo se usuđivali, nego ceo život živeti u grču i bojazni od mišljenja drugih.

Koliko smo zaista slobodni? Strah od neuspeha takođe je strah od slobode i stavlja nas u poziciju robovanja. Čemu robujemo? Uglavnom svojim mislima.

A kada bi promenili pogled na ono što posmatramo i čega se bojimo? Šta ako upravo to krije u sebi mogućnosti, radost, izbore koje ranije nismo imali? Šta ako bude odskočna daska za sve one divne stvare na koje smo predugo čekali?
Izbor je uvek naš. Kako ćemo gledati na nešto takođe. Strah je samo znak da smo na dobrom putu. Imamo podršku i želim nam svima da uspemo u svemu u čega se upustimo, jer ŽIVOT JE AVANTURA.

<3 Mi smo jedini koja držimo kormilo svog broda u rukama. Usmerimo ga u svim onim pravcima u kojima nas zove duša. Putujmo, probajmo, iskušavajmo sebe, dozvolimo.

Imamo samo dva izbora. Jednom kada pošaljemo Univerzumu želju – a poslali smo je, ona će se ostvariti. Mi možemo DOPUSTITI ili se PROTIV NJE BORITI.
Šta biramo?

Writer