Oprostio sam ali nisam zaboravio. – rečenica koju slušate od kako znate za sebe. Rečenica koja usađuje obrazac u vas da je oprost ipak pogrešan i vi nesvesno nosite sa sobom sve što ste navodno otpustili, jer naravno, niste zaboravili.

Kada sam shvatila da mi neće doneti dobro upravo gore pomenuta rečenica, da ne mogu doveka živeti svetom vucarajući neke koji su me povredili ili mi naneli neku nepravdu, štetu ko zna šta, shvatila sam da trebam rešenje za okrenuti proces kom sam naučena i da jednom zauvek otpustim sve one koje nosim.

Kad tad postanu vam teški, verujte mi.

Ako niste zaboravili, a tvrdite da ste oprostili, onda verujte mi nemate pojma o čemu govorite. To je još gori korak koji treba osvestiti nego sam proces oprosta.

Da bi oprostili nekome, poslušajte video, šta sam ispričala o samom procesu i činjenju, a zapamtite:
oprostiti znači zaboraviti, pustiti sve loše da otpadne kao suvo lišće sa stabla
prizvati osobu u sebi i otkriti samo lepe stvari koje možete poneti umesto mržnje i besa, osećaja izdanosti
naučiti da je process više od osveštenosti da je potrebno doći do oprosta
da je oprost process koji traje i ponekad zavisi od osobe do osobe koliko će trajati
naučiti da kada u svojim vizijama procesa budete videli osobu u svetlu koje greje, čuli sebe kako govorite da ste u miru sa njom i da je puštate da nastavi put bez vašeg besa, tuge, suza, mržnje, ljubomore, bićete na pravom putu

Ukoliko i dalje želite otkriti koje tehnike pomažu u otpuštanju besa, straha, ljubomore, naučiti pustiti ono što nam ne služi, oprostiti, voleti, prijavite se na moj kanal kako biste bili u toku, jer svaki dan vas očekuju novi video motivatori.

 

Writer