Ako možeš, pokušaj razumeti da postoji potpuno druga vrsta ljubavi. To se desi kada si našao svoj centar. A naći svoj centar je lako, jedino je teško ne raditi ništa da ga nađeš. 
Osho

Šta možete očekivati nakon što se odvažite na anima sesije? 
Odgovor vam ne mogu dati. Ono što tražite – dobićete.
Moja se energija promenila nekoliko godina ranije kada sam se odvažila istraživati svoje granice. Sve je stvar izbora.
Ništa nije slučajno. Ni vi niste ovde slučajno.
Svako od nas na nekom delu puta napukne kako bi potekao lakši, bolji, strastveniji i svoj. Koliko ste puta odlučili da ne možete vođeni strahovima i uverenjima, mada je u vama duboko nešto vrištalo da ipak možete? Taj vrisak ste zaista vi. Jedino ga trebate osloboditi, pustiti da iz vas dopre napolje i poruši sve granice, probije sve zvučne zidine uverenja i nemogućnosti.
Kako možete postati jednostavniji a bolji? Šta je potrebno da učinite?
Prijavite se na anima healing. Razumećete jedino ako dozvolite sebi da energija zapleše u fokusu i dovede vas na početak sjajnog putovanja.
Kada je moje putovanje prošlo kroz portal rekonekcije i kada sam svoj proces rađanja nove sebe otkrila na novom nivou, ono je dobilo i svoje ime – ANIMA HEALING. 
Energija koja se javlja tokom  anima healinga, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Sinergija magične inteligencije, simplicity u radu i nemogućnost upravljanja njome određuju u kom smeru će krenuti, na čega se osvrnuti tokom procesa i sesije i na koji način kanalisati ka pozitivnom ishodu.

NE POSTOJE NEGATIVNA ISKUSTVA

Zanimljivo je da se njena efikasnost povećava sa udaljenošću, a efekti se primete vrlo brzo na svim nivoima pa iz tog razloga rad na daljinu je moj izbor i možete raditi sa mnom gde god se nalazili. Duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom. Efekti su nekad toliko brzi da ih osetimo momentalno, uz vizije, različita stanja duha, senzacije u rukama i telu, a ponekad je potrebno više nedelja ili meseci zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.
Individualno je.
Možete me posetiti i u Anima centru za lični i kreativni rast u Majncu.
Proces anima sesija odvija se tako što ćete biti u istom fizičkom telu, ali će energija, svetlost i informacija koja ulazi u vaše meridijane biti sa višeg izvora. Ono postaje pričvršćeno uz energetske linije koje vam omogućavaju da imate pristup potpunosti viših frekvencija svetlosti, energije i informacije. Pri anima sesijama nema fizičkog dodira. Ne postoji određena procedura niti program. Ja verujem u brisanje usađenih programa.
Svako ima različito iskustvo za vreme trajanja sesije, ali su sva prijatna.
Možda želiš smršati, promeniti pogled na trenutnu situaciju, iskusiti neke nove avanture ili jednostavno pričati mi uz kafu ili čaj?
Tri jednočasovne sesije pokreću process koji sami dozvolimo da nam promeni život, razmišljanja, otvori nam nove puteve, mogućnosti za razne nove odnose. Frekvencije nastavljaju da deluju nakon završenih sesija.
Savetujem da za rekonekciju uzmete tri povezane sesije u  kratkom razmaku (nedelju dana najviše). Nakon toga dobrodošli ste i na sesije preporoda, razmene energije, pronalaženje fokusa kroz sesije razgovora uz čaj i kafu i čega god vam je još potrebno.
Overdose energijom ne postoji.Postoji svim drugim inputima koji nam u životu dolaze kao izazovi.
Ravnodušnost je ključ, jednostavno, budi ravnodušan.

Ako se nešto pojavi – prihvati to. Energija ide kuda ide naša pažnja. – Osho

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?


Šta je to što zaista želite? 
Ključ je u pitanju, ne u odgovoru. 
Ukoliko želite iskustva moja i drugih onda su to:
čišćenje negativnih emocionalnih obrazaca
mentalnih takođe
povećanje energije i vitalnosti, snaga
pojačana percepcija (vizuelna i slušna)
dublji osećaj prisutnosti i svrsishodnosti
uživanje u osećaju neizmernog bogatstva duše
potpuna promena u odnosu na sopstveno telo i lični osećaj
osećaj da se živi sada i ovde
gubitak viška kilograma
i mnogi drugi efekti

Marina R. “Hvala ti što si me ponovo rodila u Anima stanu. Jednom sam se već rodila u Makedoniji, a ti si mi donela ljubav. Zahvalna što si ušla u moj život.”


Sofia L. “Ne postoje reči kojima se opisuju osećanja koja dobijam svaki put nakon završene seanse. Kao da svet osećam na drugačiji način. U bojama.”


Tea P. “Hvala ti na ova tri sata razgovora. Svaki put od tebe čujem nešto novo, naučim nešto drugačije, promenim nešto u svom životu.”

 
(Visited 18 times, 1 visits today)