Services

“Life begins where fear ends.” Osho

   
MENTORSHIP

Zašto i vi ne biste napisali knjigu? Šta vas sprečava da svoju priču podelite sa svetom i živite svoj san? Ne postoji ništa lakše od downloadovanja ideje i vizije. Potrebno je samo prekoračiti granicu straha i upustiti se u avanturu. Postanite pisac sveta. Program traje 7 meseci i košta mesečno samo 75€.

NAPIŠI, USUDI SE

KAKO OBJAVITI KNJIGU?

Danas je sve postalo problem i tražimo izgovore za ono što bi nam trebalo predstavljati zabavu i doneti toliko mogućnosti koje nam mogu promeniti život. Ako si i ti jedan od autora koji svoje delo drži u radnom stolu i čeka da te post humno neko otkrije i napravi apokalipsu objavljivanjem, onda si u zabludi i gubiš vreme. Zašto sam ne napraviš apokalipsu i ne promeniš život sebi i svima kojima je potrebno? Najlakše je objaviti knjigu, a ja sam ti napravila sjajan kurs sa detaljnim uputstvom. Koliko si zaista spreman živeti svoje ideje i biti jedan od onih sa svojom pričom?

OBJAVI KNJIGU

ANIMA REKONEKCIJA

Ako možeš, pokušaj razumeti da postoji potpuno druga vrsta ljubavi. To se desi kada si našao svoj centar. A naći svoj centar je lako, jedino je teško ne raditi ništa da ga nađeš.

Simpatično mi je kako me uvek iznova pitate šta možete očekivati nakon što se odvažite na anima sesije. Odgovor je ono što vam ne mogu dati, doći će sam kada budete spremni. Moja se energija promenila nekoliko godina ranije kada sam se odvažila da istražujem svoje granice. Sve je stvar izbora, fokusa, energije koju pokrenemo kada na nju usmerimo pažnju.

Ništa nije slučajno. Ni vi slučajno ne čitate moju stranicu upravo sada.

 

PROČITAJ VIŠE

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself"