RADIONICA: NAPRAVI PRVI KORAK KA PROMENI

 

Letos sam upoznala sjajne žene!

Imali smo radionicu u šumama Rudeshajma i družili smo se na padinama osunčanih strana sa pogledom na reku koja odnosi teret i donosi radost. U njenom toku spoznale smo koliko je lako biti svoj i koliko svaka od nas žena nosi određenu poruku dok korača ovom planetom. Meditirale smo, podelile priče, hodale bose i slale poruke precima.

Kroz narednih par meseci upoznavala sam i druge žene, slušala njihove priče, sa nekima radila individualno, a neke su želele da ostanu na marginama grupe od desetak ljudi, kako bi zadržale tu neku nit za koju su se držale grčevito i iza nje krile da ne priznaju sve svoje strahove. Posle izvesnog vremena svaka od njih je pogledala tom licu u oči, unutar sebe i shvatila koliko je lakše napraviti prvi korak – promenu, jer to je korak samo ka samom sebi.

U to ime, pisala sam kolumne, pričala delove priča i pravila mozaik životnih situacija kroz njih. Neke od njih možete pročitati ovde.

PRAZNIČNO ŠAMARANJE

SLUČAJNI PARTNERI

 

Bića sa greškom

 

ZAŠTO TREBAŠ OVU RADIONICU

Na ideju da napravim online radionicu, u kojoj ću ugostiti žene koje su zaista napravile promene i koje žive slobodno, žene koje sam sretala na svom putu, žene koje su same došle do mene, kao i vas koje budete želele da se družite sa nama, došla sam kada sam shvatila da prva ja činim promene poslednjih par godina i da vam i sama imam na svom primeru reći mnogo činjenica koje zanemarujemo, prednosti kada prekoračite svoje stahove i pređete tu nevidljivu nit nemogućnosti.

Pored mene čućete i Radu Čanak, Ružu Mijović Šorić, Teu Pra, a svako od vas će moći da se uključi putem linka i podeli svoju priču sa nama, podstakne druge žene koje budu slušale iza svojih komfornih zona da i same nešto promene.

OVA RADIONICA JE BESPLATNA!

Radionice se plaćaju, ali poželela sam da vam na početku godine poklonim neke sjajne radionice od kojih je ovo prva i smatram da će nam svima koristiti.

KADA i GDE

29.januara 2017 god. sa početkom u 19:45h, u trajanju od 2h

Na online radionici – putem streaming-a

PRIJAVE NA RADIONICU

Dovoljno je da mi pošaljete email na –  author@majawu.com

naslov – RADIONICA: NAPRAVI PRVI KORAK KA PROMENI

poruka – Vaše ime i prezime i ukoliko imate pitanja koja biste želeli da obradimo na radionici možete ih poslati

***Nakon prijave u roku od 48h dobićete potvrdu rezervacije mesta, link za radionicu i besplatnu knjigu Louise Hay na dar

2

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *