Mentorship

Šta je tvoj izgovor?

Gge god se osvrnem sretnem nekog zarobljenog umetnika, pisca, poetesu koji vapi za malo magije i podrške. Ideje se sakrivaju iza kulisa straha i nesigurnosti, a mogle bi doneti sjajne promene. Zašto bi odlagao nešto što želiš?

Način rada i Ideja

Vi stvarate, ja verujem u vas i vašu ideju. Trebate je podeliti sa mnom ili ako je nemate smislićemo je zajedno. Sve ostalo je putovanje koje može da bude lepo i zabavno. Radimo online, putem Skype-a i svih ostalih mogućih platformi. Pričamo, smišljamo, smejemo se, sanjamo, pišemo, stvaramo.

Koncentracija i Volja

Obe su stare, znane dame i obe često zadaju glavobolju. Ne brinite! I za njih postoji rešenje, stari dobri maniri vrednog i upornog, uverenog u svoje kvalitete, svaku damu će osvojiti, pa i njih dve. I ne treba niko da vas sili da radite nešto što ne želite. Zašto bi pobogu pisanje bilo prisilno? Uživajte u procesu stvaranja sa lakoćom.

Mentorship program traje 7 meseci

Ja knjigu nekad napišem za nedelju dana, ali to sam ja, moja svrha je da stvaram, da se prelivam u reči i ceo moj svet se vrti oko pisanja. Zašto vi ne biste pokušali za 7 meseci? Sedam je magičan broj, meni najdraži, a iza sebe krije 7 sjajnih metoda pisanja koje sam otkrila na svom putu. Nakon toga i vi ćete možda otkriti svoj način kako je napisati za 7 dana.

Ja verujem u magiju

Nisi ti ništa drugačiji od mene ili bilo kog drugog autora na ovom svetu. Sve što ti je potrebno jeste da se opustiš i veruješ u proces. Magija zna svoj put. Veruj mi!

Cena je 75€

Možda je 525€ u celosti nekome mnogo. Plaćanje se vrši putem PayPal-a, uplatom na račun itd. i možete ga podeliti na mesečne obroke. Super stvar je da za svaku edukaciju nakon što je isplatite možete tražiti povrat poreza i shvatićete da ste na dobitku već u startu. Imaćete sjajno putovanje kroz pisanje, svoju knjigu i uštedu. I šta je još moguće?

 

“If there's a book that you want to read, but it hasn't been written yet, then you must write it.”

Šta je mentorship program?

 

“We write to taste life twice, in the moment and in retrospect.” ― Anaïs Ninn

Možda je u vama bezbroj nedoumica i niste sigurni da li ste dovoljno dobri, neko vas je obeshrabrio ili verujete da nikad nećete uspeti svoju ideju pretočiti u nešto konkretno; ali ono najvažnije u svemu tome vam promiče - vi ste ti koji nose sve potrebne začine da bi se magija pokrenula i niko nikada neće stvoriti delo koje vi možete stvoriti.

Ako nešto znam, pisati znam. Iza sebe imam više od 20 godina staža u pisanju, objavljivanju, 9 knjiga, naredni roman je na putu, a da su reči moje igračke refleksija im je moj život.

Ništa nije nemoguće, sve je više nego moguće. Ako ste odlučiti da napišete knjigu, zbirku pesama, priča, bajku za decu, zašto se ne biste upustili u putovanje i svetu otkrili nešto što još nije imao prilike videti? Unikat ste. Potrebno vam je samo malo vetra u leđa, vere u vas, razgovora, kreiranja koje će postati uživanje, a ja sam tu da vam otkrijem na koji način ja stvaram i držaću vas dok ne bude vreme da poletite dalje.

Program počinje onog trena kada odlučite da ste spremni. Traje 7 meseci i nudi vam sjajno druženje, komunikaciju na razne teme, uklanjanje svih kreativnih blokada kroz naše Skype seanse i mnogo više. Vi stvarate, pišete, ja vas bezuslovno podržavam. Radićete samostalno na svom delu, uz zadatke, vizije koje će postajati stvarnost i moje konsultacije. Popićemo čašu vina ili kafu iščitavajući napisano i i otkrivajući šta je to što ne vidimo a dostupno nam je. Možda ćete posustati, biti besni,  uplašeni ali tu sam ja da vam pokažem da je sve  samo deo procesa.

Ne verujem u izgovore, verujem u stvaranje. Tragovi koje ostavite iza sebe snažnije sijaju kada u njih verujete.

 

PRIJAVA

Cena mentorship programa je 525€ a ukoliko vam više prija u mesečnim obrocima iznosi 75€.

Program traje 7 meseci uz konsultacije, zadatke, kreiranje, komunikaciju putem emailova, Skype-a i ostalih dostupnih nam platformi.

Mnogi polaznici vole da naprave presek i posete me u mom centru za stvaranje, u Majncu, pa ćete možda i vi poželeti isto. Ta opcija vam otvara kontakte za buduće angažovanje kao pisca, moguće predstavljanje na sajmu knjiga i mnoge druge.

Šta je to što vas deli od autorskog dela i života?