KOME OVO PRIPADA?

Aktivan rad na našem ličnom razvoju često podrazumeva da naučimo nešto novo i ‘nateramo’ se zaboraviti staro/ono što nam ne služi.

Kada sam se pre par godina srela sa ključnim problem previše misli, trebao mi je način i metoda kojom ću ukloniti sve ono što mi ne pripada i što me dodatno opterećuje. U tom periodu života više sam se okrenula unutrašnjem svetu, potrazi za mirom, skladom, seminarima, raznim interesantnim ljudima koje sam sretala na svom putu i od njih učila svakodnevno.

Osećaj koji sam imala nije se promenio. Bila sam gladna znanja, gladna da otkrijem nešto više, nešto novo. To više i novo svakome je dostupno i ne košta često koliko vredi. Jer vrednost jedina ostaje.

Preopterećenost mislima, anksioznost, momenti u kojima ne možeš da pronađeš izlaz iz situacije koja se stvorila bukvalno niotkuda, povod je da zastaneš i zapitaš se: “Šta želim i šta mi je potrebno?” 

Osvešten trenutak da se nalaziš na ivici provalije je trenutak u kome ćeš ili ostati na istoj ili skočiti uz najjači vrisak duše i otkriti da si življa nego što si mogla pretpostaviti.

Misli koje nam dolaze često nisu naše, nisu nam ni potrebne. Nakupljamo ih kao hrčak u svom mozgu, punimo svoje dane bespotrebnim trošenjem vremena koje uposlimo da vuče naš mozak na million strana. Od svih misli kada bismo svesno odabrali one koje nam zaista služe i potrebne su, možda bi otpalo više od 98%. Kakva cifra, zar ne?

Jedna od sjajnih stvari koju mi je donela Rada Čanak i njen Svet neograničenih mogućnosti jeste život u pitanju. Ne bilo kakvom pitanju, već nizu pitanja koja menjaju život. Kada otkrijete kao ja, da jednim pitanjem menjate svoju vibraciju i otvarate mogućnosti da se iskristališe nejasno, dođe ka vama potrebno, otpadne staro i suvišno, nećete ništa osim postavljanja pitanja nositi uz sebe kada otvorite oči svakog dana.

Svesno birati misli, znači svesno birati svoje trenutno raspoloženje, stil života, emociju, život.

I kada ka vama pohrli bezbroj misli za koje ne znate čije su i odakle stižu pitajte sebe: “Kome ovo pripada?” i dozvolite da se vrati samo odakle je došlo.

Najveći preokret napravićeš ako se odlučiš meditirati svaki dan i živeti u pitanju.

Anima sesije – rekonektivno isceljenje

 

 

0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *