"Maslačak nošen vetrom"

nastao je kao potreba autorke da objasni sebe. Samoj sebi pre svega. Vođena mišlju da kada stavimo sve na papir - jasnije vidimo!
Ovo je hrabar i moderan roman sa akterima koji sami u njega uskaču. Hrabar u stavu i odluci da se nekonvencionalno deluje i odlučuje, protivno ustaljenim životnim klišeima, tradiciji i mišljenju većine čak i kada je to možda pogubno po njene aktere, jer - ne može se protiv sebe.
U njemu ćete između redova pronaći Miku Antića, Kapora, Bukovskog, Balaševića iako je roman ponajviše Kueljovski.
Maja se ne libi u njemu ni sočno da opsuje, ni da sex opiše onakvim kakav on jeste i kako ga ona doživljava, da vam od samog čitanja bude vruće, a da pritom izbegne zamku da sklizne u pornografiju.
U romanu se čitalac prepoznaje u likovima, stavlja se na njihovu stranu ili protiv njih. Navija.
Kroz roman provejavaju životne istine. Ali i zablude. Majini junaci, a pre svega njen glavni lik - Sonja - vođeni su idejama kao sto su "Veruj i desiće se." ili recimo "Ne gledajte ko u kakvim cipelama hoda niti kakvom kašikom jede". Ovaj roman od srca preporučujem za čitanje... sto mu bubnjeva Darkwood-a!  Aleksandar Saša Jovanović

Izdavač: Anima Verlag i Matica Srpska

 

"A šta kada zveri šapuću"

nastajao je u etapama, kroz kolumne za Wannabe magazin i neka autorkina sretanja na putu lomljenja duša pojedinih žena koje je upoznavala.

Sve što ste mislili da je skriveno, saznaćete koliko je vidno & otkriveno, svima. Usudite se da zagrebete po površini svojih tragova...

Roman će vam doneti odgovor, ali vas i protresti pitanjima.

Izdavač: Anima Verlag

 

 

 

 

 

"And what if beasts start to whisper" 

A novel that will make you wonder.

Passionate dares.

Bad choices. Secrets that you hide ...

Publisher: Anima verlag

 

 

 

 

"Meet karma the bitch" 

You have everything right?
The ego does not allow freedom to which we are entitled ass human beings.
Love is the most powerful force in the Universe.
Instinct powerful as hunger. You know when you're hungry an hurt you all, the disintegration of the inability to think of anything except the feeling that you have to ram into your stomach, to quench that need, calm as identical feeling.
A world without love is a dead place, right?
What we are looking for, we will find it.
You just know what you're asking. Publisher: Anima verlag

 

 

 

"Looking for a job in Germany"

....Because it is very important in life to be a great soul so that whatever you do in your life and where ever do that, leaving behind good and trying to understand everyone and relieve him sometimes put where the ball so it will not push to fall than hold him that he really does not happen.

Publisher: Anima verlag

 

 

 

"Anima healing dnevnik"
Spakuj kofere svojih sumnji! Vreme je da odlučiš. Dosta je bilo čekanja. Kočijaš si kočija svog života i svih avantura koje te čekaju.

I nemoj misliti da će biti lako. Neće! Obećavam ti! Najteže je biti iskren prema sebi. Ko si zaista ti? Otkrij putujući putem potrage svoje Anime.

Izdavač: Anima verlag

 

"Jednom kad opet budemo pecali" 

Vreme je jedino što nemamo.

Sve ostalo je naš izbor. Knjiga posvećena njemu, od koga svi možemo naučiti šta znači voleti.

Izdavač: Anima verlag