JESENJA SPIRANJA

Prava jesenja spiranja rečima.

Zašto se lažemo neprestano?

U potpunosti suštinu doživljavam na ovaj način i obično smetam ovim samoproklamovanim guruima i šamanima jer sam ovakva kakva jesam.

O ovom tekstu se radi. Respektieren!

Koketiranja s duhovnošću


Lako je u zemlji koja tone prodati lažnu nadu da će sa dva zamaha čarobnim štapićem sve biti super toll što bi Švaba rekao. Pa hajmo svi da sakupimo tih poslednjih par stotina evrića i da platimo to čudo.

Neće!

Svi mi sami jako dobro znamo i ko smo i šta smo i gde smo pali i gde smo ustali.

Rad na sebi je divna mogućnost, ali ne i mogućnost da vas neko “šiša” jer ste dobra ovca. 

Sve je u vama i sve je oko vas!

I dok ne preživite i ne proživite i ne zasučete rukave do kože, a zatim i kožu do kosti i suštine, nećete naći čarobni napitak, niti tajne Svemira i silne moćne alate.

Nema tehnike koja menja vašu suštinu. Nema tog novca koji vam može kupiti mir, radost, ljubav, zadovoljstvo i poštenje.

Ima dobrih ljudi. Neizmerno dobrih dragi moji, koji vam na putu mogu olakšati ukazujući svesno i nesvesno na ptice koje lete oko vas i snove koji su realni, ali dragi moji, promena je vaša stvar kao i alat koji nosite u sebi.

Ne razgrćite tuđu maglu, prođite prvo kroz svoju. I budite zaista to što jeste. 

Sa krunom, bez nje, bosi i svoji.

Jer svoji ste onoliko koliko ste spremni sebe priznati!
♡ Maja Wu

 

Comments

 1. Bravo Majo! Na nama je i do nas. Samo, mnogima je lakše tražiti krivca u nekome ili nečemu drugom, nego zaviriti i preispitati sebe.
  Iskrenost se ovih danas nešto puno spominje, moram zato spomenuti, upravo me je tvoja iskrenost i otvorenost dovela na tvoj blog i zadržala tu <3

  1. Maja Wu

   Hvala tebi draga Mirna!
   Cenim ljude poput tebe koji stoje iza svog stava i odišu čistim i jasnim pogledima na život.
   Ovih dana se mnogo toga spominje, a veruj mi, najbolja stvar je biti uvek svoj i u svemu, makar te mrzeli ili ti nalazili mane i sudili. Lako je videti drugoga, ali zar se tada ne ogledamo mi u njima?
   Hvala ti još jednom. Nekome se dopada nekome ne, neko iskrenost ne ceni a neko je zove bezobraznošću. Volim da živim po svom.

Leave a comment