AVANTURE KOJE ČEKAJU

Avantura počinje u duši

 

Koliko je potrebno da dozvolimo sebi istinsko uživanje i rasterećenje od nepotrebnog? Šta nas sprečava da se družimo sa svojim uzvišenim bićem u miru i skladu? Ko je osoba koja čeka na nas? Imamo li još koga osim sebe samoga? I mnoga druga pitanja koja će se pojaviti iznenada ili već tapkaju u mestu i prave otisak nestrpljivosti u vašem umu, buku u vašim ritualima tišine, doneće samo mogućnost više da im se odazovete i kroz vrata koja ona otvaraju prođete bez straha od onoga što se krije iza.

Druga godina je kako program/turistički seminar ili jednostavno nazovimo radionice obučen u ruho anima healing dočekuje one koji su spremni da stvaraju, pišu, ćute, meditiraju, istražuju, razgovaraju, praktikuju yogu i menjaju sebe nauče nas i sebe nešto novo. Druga godina je samo potvrda više da smo neke staze spremni podeliti na višem nivou, neka saznanja preneti, a nova prijateljstva doneti u sadašnjost.

Šta je drugačije?

Nakon prošlogodišnjeg iskustva i avantura koje smo podelili, otkrila sam da volite sami da se organizujete kada ćete doći, koliko ostati, šta nakon naše avanture još posetiti i svidelo mi se da vam poklonim slobodu izbora. Postoji li lepši poklon? Postoji li lepša mogućnost od mogućnosti da sami kreiramo svoje vreme i biramo gde ćemo odsesti, šta ćemo jesti, koliko vremena provesti i eventualno produžiti svoj boravak za koji dan duže? Iz tog razloga, od ove godine pa na dalje, u organizaciji radionica možete videti u dnu strane termine kada se iste održavaju, koliko traju i koje su cene, dok sve ostalo prepuštam slobodnoj volji vas i vaših saputnika.

Program ne postoji

Mi u animi verujemo da programe treba brisati a ne kreirati. Verujemo da situacija sama kreira ono što nam svima najviše prija, a kroz meditaciju, yogu i avanture životnih priča na posve neobičnom mestu gde se reči sreću sa bogovima, sve dobija drugi oblik i posebno značenje svakome od nas.

Kundalini yoga / anti stress yoga

Kada sam na svom putu otkrivanja onoga što meni prija i otvara mi polja kreativnog stvaranja, otkrila Kundalini yogu, počele su da se otvaraju razne mogućnosti koje su moje pisanje dovele do sasvim druge dimenzije. Odlučila sam da kreativnu energiju podelim na svoj način a u tome mi sjajnu podršku pruža instructor yoge DJ Sensei.

Trajanje 

9 – 17h / vreme pre i vreme posle pripada energiji koju iskreiramo

Cena

115€ po osobi / i kako može bolje od ovoga?

Mesto

Mainz / Rudesheim 

udaljenost od frankfurtske autobuske stanice 30 minuta, od aerodroma 20 minuta; linije koje voze direktno do anima centra S 9, S8, S1

Meditacija

Put u središte duše zahteva prevozno sredstvo koje svako od nas sebi može priuštiti a pogonsko gorivo crpeti direktno sa Izvora svoje duše. Koja je prednost meditacije u šumi i šta je to što nas menja kada jednom spoznamo da mir počinje u nama/od nas? Koja je blagodet grljenja duše u tišini i koji se putevi otvaraju a do sada ih nismo bili svesni?

Šta ako sve što čeka na vas nije daleko? Šta ako kreativnost samo drema i jedan pravi udah navešće je da vam se obrati? Šta je to što vas sprečava da budete/živite/vidite ono ko/što zaista jeste?

Anima healing dnevnik

Priručnik koji svaki polaznik radionice može kupiti sa popustom i sebe odvesti na najlepše putovanje putevima duše.

 

TERMINI NAŠIH DRUŽENJA:

NOVE AVANTURE POČINJU U MARTU 2018.

Prijave na email akademie@majawu.com

 

 

2

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *