anima healing - rekonekcija, sesije, avanture koje čekaju na vas

 Ako možeš, pokušaj razumeti da postoji potpuno druga vrsta ljubavi. To se desi kada si našao svoj centar. A naći svoj centar je lako, jedino je teško ne raditi ništa da ga nađeš.
Osho

Simpatično mi je kako me uvek iznova pitate šta možete očekivati nakon što se odvažite na anima sesije. Odgovor je ono što vam ne mogu dati, doći će sam kada budete spremni. Moja se energija promenila nekoliko godina ranije kada sam se odvažila da istražujem svoje granice. Sve je stvar izbora, fokusa, energije koju pokrenemo kada na nju usmerimo pažnju.

Ništa nije slučajno. Ni vi slučajno ne čitate moju stranicu upravo sada.

Svako se od nas mora na nekom delu puta slomiti kako bi potekao lakši, bolji, jednostavniji i otkrio šta je to što sve može a do sada je sputavano. Koliko ste puta odlučili da nešto ne možete vođeni strahom i uverenjima, mada je u vama duboko nešto vrištalo da ipak možete? Taj vrisak ste zaista vi. Jedino ga trebate osloboditi, pustiti da iz vas dopre napolje i poruši sve granice, probije sve zvučne zidine uverenja i nemogućnosti.

Kako možete postati jednostavniji a bolji? Šta je potrebno da učinite?

Prijavite se na anima rekonekciju. Rekonekciju možete bolje upoznati kroz opis ako vam je potrebno da imate definiciju. Razumećete je jedino ako dozvolite sebi da energija zapleše u fokusu i dovede vas na početak sjajnog putovanja.

Kada je moje putovanje prošlo kroz portal rekonekcije, ono je dobilo i svoje ime - ANIMA HEALING.

Energija koja se javlja tokom  anima healinga, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Sinergija magične inteligencije, simplicity u radu i nemogućnost upravljanja njome određuju u kom smeru će krenuti, na čega se osvrnuti tokom procesa i sesije i na koji način kanalisati ka pozitivnom ishodu. 

Zanimljivo je da se njena efikasnost povećava sa udaljenošću, a efekti se primete vrlo brzo na svim nivoima. Duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom. Efekti su nekad toliko brzi da ih osetite momentalno, uz vizije, različita stanja duha, senzacije u rukama i telu, a ponekad je potrebno više nedelja ili meseci zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena. Individualno je.

Možete me posetiti u Anima centru u Mainzu, zakazati svoju sesiju, a možete i putem skype-a ili u svom gradu ukoliko se dogovorimo oko svih detalja. Procesi anima rekonekcije rade se jedan na jedan, sesije takođe, a avanture koje organizujem u vidu radionica u vortex šumama Rudesheima su grupne ili individualne i nude vam da iskusite energiju na posve drugačiji način.

Proces anima rekonekcije odvija se tako što ćete biti u istom fizičkom telu, ali će energija, svetlost i informacija koja ulazi u vaše meridijane biti sa višeg izvora. Ono postaje pričvršćeno uz energetske linije koje vam omogućavaju da imate pristup potpunosti viših frekvencija svetlosti, energije i informacije. Pri anima rekonekciji nema fizičkog dodira niti manipulacije. Ne postoji određena procedura niti program. Ja verujem u brisanje usađenih nam programa. Svako ima različito iskustvo za vreme trajanja sesije, ali su sva prijatna.

Tri jednočasovne sesije rekonekcije pokreću process koji sami dozvolimo da nam promeni život, razmišljanja, otvori nam nove puteve, mogućnosti za razne nove odnose. Frekvencije nastavljaju da deluju nakon završenih sesija. Savetujem da za rekonekciju uzmete tri povezane sesije u nedelju dana najviše. Nakon toga dobrodošli ste na sesije preporoda, razmene energije, pronalaženje fokusa kroz sesije razgovora uz čaj i kafu i čega god vam je još potrebno.

Overdose energijom ne postoji. Postoji svim drugim inputima koji nam u životu dolaze kao izazovi.

 

 

 

Ravnodušnost je ključ, jednostavno, budi ravnodušan. Ako se nešto pojavi - prihvati to. Energija ide kuda ide naša pažnja. - Osho

 

 

 

 

ŠTA MOŽEŠ OČEKIVATI?

Šta je to što zaista želiš? Ključ je u pitanju, ne u odgovoru. Ukoliko želiš iskustva moja i drugih onda su to:

  • čišćenje negativnih emocionalnih obrazaca
  • mentalnih takođe
  • povećanje energije i vitalnosti, snaga
  • pojačana percepcija (vizuelna i slušna)
  • dublji osećaj prisutnosti i svrsishodnosti
  • uživanje u osećaju neizmernog bogatstva duše
  • potpuna promena u odnosu na sopstveno telo i lični osećaj
  • osećaj da se živi sada i ovde
  • gubitak viška kilograma
  • i mnogi drugi efekti
 

Priprema za sesiju

Za sesiju jedan na jedan kroz razgovor, potrebno je samo da se prijavite, sve ostalo dolazi samo i dogovaramo na obostrano zadovoljstvo.

Za sesiju anima rekonekcije preporučujem udobnu odeću, bez jakih mirisa i otvoren um za sve ono što sledi.

Za avanture u šumi i radionice odaberite sami kako najviše volite. Provešćemo dan u prirodi, meditirati, raditi yogu i disati, a energiju ćemo doživeti na drugačiji način u visinama Rudesheima i na brodu. Udobna odeća, voda, udobna obuća takođe i šta god mislite da vam je u šumi potrebno.

čajevi se prave prema vašim potrebama

Želite promenu? Voleli biste ojačati telo i duh, prepoznati srodnu dušu ili se osloboditi suvišnog tereta/kilograma, naučiti uvesti disciplinu u svoj život? Šta je sve moguće na vama je da otkrijete. Čajevi se prave na jednostavan način. Pišite mi. Recite šta želite, mislite, šta verujete da vam je potrebno. Piju se 21 dan i isporučuju u roku od 7 radnih dana nakon porudžbine. Cena čaja za 21 dan sesije body & mind je 34€